volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tole je bilo noro presenečenje

26. 10. 2016; 11.46
Avtor: K. Š.
njena-salomon-powerke
Potem, ko je prejšnji teden Dean On The Mike naredil kar ni niti puncam samim - po 13. letih je spravil na isto mesto ob istem času vse štiri članice Power Dancers - so se punce že začele bolj redno družiti.

 V četrtek ob 18. uri bodo gostje Radia Salomon Dennis, Mark in Steffanio aka Game Over. Ujamete jim lahko tudi na www.radiosalomon.si 

Potem, ko so se končno našle vse na enem mestu, so Powerke minuli vikend v Mariboru skupaj obiskale tudi koncert Jana Plestenjaka, ki je bil Deanov radijski gost ta ponedeljek. Spomnila sta se časov, ko sta v plesne čevlje obuvala hite, kot so Amore mio, Sedem let nazaj, Nimaš pojma, Tvoj song in Soba 102, pa nekaj Janovih jeklenih lepotcev in dolgonogih lepotic, pevec pa je povedal tudi, da si včasih takoj vedel, da bo pesem hit, če si nastopil na Poglej in zadeni in te je začel vrteti Radio Salomon. No, Auerjevi šovi so zgodovina, Salomon pa še kuje hite, tam pa boste kot kmalu lahko slišali tudi plesno obdelavo Janove najnovejše skladbe.

Včeraj je poslušalcem oddaje Dee Jay Time družbo delal še en srcelomec 90. let, Rok Lunaček, avtor in glas vseh hitov skupine Flirt, ki je včasih božala najstniška srca s hiti, kot so Romeo in Julija, Ona, Koga sanja in V mojem telesu. Z Deanom sta se spomnila tudi nekaterih vročih zgodb iz zakulisja velikih dvoranskih koncertov, Rok pa je najavil tudi prav poseben glasbeni projekt ob skorajšnji 20-letnici skupine.

V četrtek ob 18. uri prihaja na Radio Salomon še legendarni boy bend Game Over, v nedeljo pa ne zamudite tradicionalne zabave Helloween Dee Jay Time Back In Time v klubu Top Six, z največjimi plesnimi hiti 90. let. 

prejšnji članek
Sinova si želita, da bi slavna mama objavljala razgaljene fotografije
Svet slavnih
Sinova si želita, da bi slavna mama objavljala razgaljene fotografije
naslednji članek
Slavna vdova nekoč lepotica, danes izjemno postarana
Svet slavnih
Slavna vdova nekoč lepotica, danes izjemno postarana