Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana Slovenka mu je vse odpustila: "Ustrelil me je v afektu"

20. 10. 2016; 06.19
Avtor: D. B.
pevec

Veselka je nameravala po končani gimnaziji študirati na fakulteti, zanimala jo je zgodovina, pa se ji je življenje po tragediji čisto drugače zasukalo. foto: Vito Tofaj

Zlata paraolimpijka Veselka Pevec je bivšemu fantu, ki jo je ustrelil, vse odpustila.

Slovensko športnico, ki je na paraolimpijskih igrah v Riu z zračno puško osvojila zlato medaljo, je pri osemnajstih letih zaznamoval tragični dogodek. Veselki se je namreč njen tedanji fant, ker ga je želela zapustiti, maščeval tako, da jo je ustrelil s pištolo, in čeprav jo je dogodek za vse življenje prikovali na invalidski voziček, pravi, da mu je odpustila. "Jaz sem že v prvem trenutku vse odpustila. Mogoče mi je Bog še to podaril, da niti o tragediji niti o njem nisem več nikoli imela nočnih mor, da bi me preganjale. S tem sem razčistila. Verjetno je streljal v afektu, imel me je rad ... Lahko da je svoje dejanje obžaloval ... Jaz sem mu odpustila, naj bo Bog tisti, ki mu bo sodil," je pred kratkim v intervjuju za revijo Ona plus dejala Veselka. 

Zlata paraolimpijka se je sicer po tragičnem dogodku iz Knina preselila v Slovenijo. V socialno-varstvenem zavodu Prizma Ponikve pa je spoznala tudi bodočega moža. Rodila se jima je hči Saša, ki je zdaj stara devetnajst let. Z možem sta se po trinajstih letih zakona ločila in takrat se je začela spogledovati z mislijo na šport. »Vsa leta sem se povsem posvečala družini, potem pa sem se odločila, da bom malo potovala, se družila z ljudmi, da ne bom sama, in da se bom začela ukvarjati s športom,« je že pred časom za revijo Zvezde dejala Veselka.

prejšnji članek
FBI obiskal Angelino Jolie
Svet slavnih
FBI obiskal Angelino Jolie
naslednji članek
Vse, kar potrebujete: 5 nasvetov najsrečnejšega človeka na svetu
Zdravje
Vse, kar potrebujete: 5 nasvetov najsrečnejšega človeka na svetu