petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

O Naomi je povedala vse najslabše

19. 10. 2016; 11.27
Avtor: K.A.
Naomi Campbell.

Naomi Campbell foto: Vir: Reuters

Za svojo kolegico z modnih pist ni imela lepe besede. Tudi dan danes pa še vedno nekoliko trepeta, kadar je v njeni bližini.

Ameriška manekenka Tyra Banks o svoji stanovski kolegici Naomi Campbell ni povedala nič kaj lepega. Naomi je bila prepričana, da ji bo Tyra ukradla številne naročnike, zato se je do nje ves čas obnašala izjemno napadalno. "Ko sem prišla v Pariz, je bilo zelo težko. Grozno je bilo. Naomi je name gledala kot na veliko konkurenco, ker sva obe temnopolti. To ni bilo pošteno od nje," je za Daily Mail povedala Banks.

A po dolgih letih v manekenstvu, sta manekenki rešili nesoglasja. Žal pa je Banksova zapustila številne modne angencije, razočarana pa je bila tudi zaradi dejstva, da je niso več želeli v oglasnih kampanjah, ko so videli, da se je nekoliko zredila. "Ali moram biti ves čas lačna in na robu zavesti," se je spraševala v številnih intervjujih.

Naomi se je svoji kolegici že opravičila, Tyra pa je dejala, da se je še vedno boji, saj zna biti Naomi zelo eksplozivna.

Tyra Banks foto: Vir: Instagram

prejšnji članek
Tina Maze doživela nenavadno srečanje
Svet slavnih
Tina Maze doživela nenavadno srečanje
naslednji članek
Brad razočaral sinova, jokala ves konec tedna
Svet slavnih
Brad razočaral sinova, jokala ves konec tedna