volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Drnovškova loči rdeče vino od belega

1. 10. 2016; 01.00
Avtor: Marjana Vovk/Vklop
Gregor Gruden Anja Drnovšek

Gregor Gruden in Anja Drnovšek foto: Marko Vavpotič

Novinka v tretji sezoni nadaljevanke Usodno vino.

Priljubljeni Gorski zdravnik je odslovil svojega zadnjega pacienta (a brez skrbi, serijo snemajo dalje), na sporedu pa ga je zamenjalo domače Usodno vino. V tretji sezoni pričakujemo dva novinca, menedžerja Erika (Domen Valič) in primarijko Rebeko. Slednjo igra Anja Drnovšek, ki jo poznamo že iz serije Lepo je biti sosed.

Igrate »neusmiljeno primarijko« - bo to pozitiven ali negativen lik? Zame je lik vedno pozitiven. Ko ga spoznam, ga zagovarjam do zadnje črke. Zdaj smo s snemanji že tako daleč, da lahko rečem, da ni vse tako črno-belo, kot kaže na začetku, in mogoče se komu v teku sezone tudi priljubi. Je pa Rebeka vsekakor lik, ki gledalca ne bo pustil mirnega. 

Kako ste se lotili oblikovanja vloge? Kako težka je?


Ko igram Rebeko, imam v glavi točno določeno osebo. Ko pomislim, na kakšen način in s kakšnim podtonom bi to izvedla ona, mi je vse jasno. Ker jo sproti spoznavam, težko govorim o kreiranju. Na pet scenarijev izveš kaj novega in včasih se kakšna predstava o njej spremeni. Tudi jaz stalno spreminjam mnenje o njej. Rebeka mi je v izziv, začela sem se zabavati. Navaditi sem se morala predvsem njenega stajlinga, dihanja in hoje v teh oprijetih oblekah. Še vedno imam težavo, kadar se moram usesti na stol! (smeh)

Nam lahko malce več poveste o Rebeki?
Je nepredvidljiva. Tako za like v seriji kot za gledalce. Ne smeš se ji zameriti, pa je vse v redu. Po horoskopu je škorpijonka in mora imeti zadnjo besedo. Tipična ženska torej. Je ambiciozna, zna zaigrati na prave strune, ne popušča. Jaz pravim, da bi bila odlična za v politiko. Samo o tem ne razmišlja, ker tam ni Martina ...

Prišli ste v dobro utečeno ekipo. Kako ste se znašli?
Odlično. Imam to srečo, da delam s prečudovitimi ljudmi, ki se med sabo podpiramo. Tako s tistimi pred kamerami kot s celotno ekipo za kamerami. Malokrat poudarimo, kako so ti pomembni za nas!

Ste sicer ljubiteljica, poznavalka vin? In kakšne so vaše izkušnje z vinogradi?


Znam ločiti kislo vino od sladkega in rdeče od belega. Če me prepričajo, da me naslednji dan ne bo bolela glava, ga tudi spijem. Sem pa že bila nekajkrat na trgatvi. V Halozah, ne na Primorskem. (smeh)

Kaj pa z medicino?
Imam izkušnje s tem, da sem pacientka, ne pa s tem, da sem zdravnica. Noro jih spoštujem, zdravnike, sestre in druge delavce, ni pa to poklic, ki bi bil zame.

prejšnji članek
Porabite lahko kar 400 kalorij v eni uri!
Zdravje
Porabite lahko kar 400 kalorij v eni uri!
naslednji članek
Barvanje las doma. Kdaj ja in kdaj ne?
Moda&Lepota
Barvanje las doma. Kdaj ja in kdaj ne?
#nasazenazenska
nasazenazenska