pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znani igralec razkril žalostno vest

23. 8. 2016; 09.08
Avtor: A.K.
Eddie Murphy

Eddie Murphy foto: zimbio

»Robin Williams in John Belushi sta mi stalno ponujala kokain.«

Igralec in komedijant je v nedavnem intervjuju razkril, da so ga slavni prijatelji zasmehovali, ker med zabavanjem ni želel jemati heroina in kokaina.

foto: zimbio

»Moje življenje bi se izteklo povsem drugače, če bi se začel drogirati z Robinom in Johnom, ko sta mi ponujala drogo,« pravi Eddie Murphy. 55-letnik živi čisto in zdravo življenje, ki ga, kot pravi, dolguje veri in družini. Čeprav so ga prijatelji zasmehovali, danes trdi, da je srečen. Belushi je umrl zaradi predoziranja, Williams pa je trpel za depresijo in na koncu storil samomor. »Ogromno je bilo takšnega dogajanja, ki bi me lahko peljalo do propada. To samo potrjuje mojo vero, jaz vem, da je Bog resničen,« je še dodal Eddie, ki je razkril tudi, da razmišlja o vrnitvi med stand up komike.

Igralec je komentiral še na kontroverzno dogajanje ameriške Akademije za filmsko znanost pri podeljevanju Oskarjev: »Ne mislim, da so rasisti, gre za to, da izbirajo med ponujenim. Stvar je v tem, da bi morali filmski studiji začeti pisati več vlog za ljudi različnih ras.«

prejšnji članek
Cecina hči osupnila svojo mamo
Svet slavnih
Cecina hči osupnila svojo mamo
naslednji članek
Čudežno konopljino olje
Zdravje
Čudežno konopljino olje