franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

William in Kate se le pretvarjata!

22. 8. 2016; 07.59
Avtor: C. R.
william kate
Cambriški svoje počitnice, ki jih plačujejo davkoplačevalci, zakamuflirajo v kraljevske obiske in jim dodajo nekaj javnih nastopov.

Ker se princ William in Kate, vojvoda in vojvodinja Cambriška, v javnosti nista pojavila že več tednov, je kar nekoliko smešno vse to dvigovanje prahu okoli sestavljanja in razporejanja aktivnosti, ki jih bosta imela na prihajajočem potovanju po Kanadi. Vsak dan se pojavi kakšna pomembna novica o tem "epskem" in res "posebnem" potovanju. Kanada bo menda nad njima navdušena in, mimogrede, na potovanju bosta "zelo garala".

Vse to smo že slišali, ko smo spremljali njuno potovanje po Indiji in Butanu. Cambriški svoje počitnice, ki jih plačujejo davkoplačevalci, zakamuflirajo v kraljevske obiske in jim dodajo nekaj javnih nastopov.  

Glede na doslej znan urnik bo par s svojima otrokoma Charlotte and Georgom v Kanado prispel 24. septembra in se v Veliko Britanijo vrnil 1. oktobra. To bo družinski teden v Kanadi in zaenkrat so vsi njuni načrti, ki sta jih delila z javnostjo, povezani s turističnimi lokacijami. Na primer obiskali bodo deževni gozd, se potepali po kanadskem družinam prijaznem podeželju, si ogledali indijanski rezervat ... “William in Kate se bosta potrudila, da bosta čim več časa preživela na prostem," je zapisal njun predstavnik za stike z javnostjo. To je, seveda, normalno za vsakega, ki se odpravi na počitnice.

Najbrž bosta med tem posnela tudi nekaj fotografij, ki bodo namenjene podpori Kateinega programa za pomoč duševno zaostalim, vendar je najpomembnejše, da se bosta imela lepo na počitnicah. Bomo videli, koliko njunih postankov bo javnih in koliko jih ne bo dovoljeno fotografirati.

prejšnji članek
Zato imajo moški raje starejše ženske!
Zdravje
Zato imajo moški raje starejše ženske!
naslednji članek
Adriana Lima je navadna packa!
Svet slavnih
Adriana Lima je navadna packa!
#nasazenazenska
nasazenazenska