evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zdaj Gorski zdravnik, kmalu tudi vinarji iz Istre

17. 8. 2016; 08.56
Avtor: S. M./Vklop
inja zalta

Inja Zalta

Čeprav večino gledalk programa Pop TV v teh poletnih dneh še dodatno greje gorski zdravnik Gruber, pa tiste, ki so se spomladi potopile v romantično zgodbo vinarjev iz slovenske Istre, že komaj čakajo novo sezono Usodnega vina.

Kar nekaj delov serije je delovna televizijska ekipa posnela že pred začetkom letošnjih počitnic, druga polovica snemanja pa jih še čaka v drugi polovici avgusta. Trenutno so ustvarjalci nadaljevanke še na počitnicah in ne razmišljajo veliko o delovni vnemi, pač pa polnijo baterije.

Domen Valič

Kljub temu pa jih nekaj tudi kdaj pa kdaj na svojih družbenih omrežjih preveri, kaj počnejo kolegi, ali pa sami objavijo kak utrinek svojih počitniških dni. Takole preko spleta je videti, da ima najbolj aktivno poletje igralec Aljaž Tepina, ki ga poznamo kot Karininega agenta Romana. Saša Pavlin Stošić ima po fotografijah sodeč zelo sanjavo poletje, še prej pa se je potepala po Kanarskih otokih. Jan Bučar je pred kratkim s svojimi prijatelji delil nekaj »utrujenih posnetkov« z boksarskega treninga, veselil pa se je tudi premiere petega dela Ledene dobe, kjer je glas posodil Bucku.

Jan Bučar

Režiser sinhronizacije omenjenega animiranega filma je igralec Jernej Kuntner, ki ga v seriji poznamo kot Matjaža Petriča. Simpatični Domen Valič, ki se bo v vlogi Petra v seriji pojavil šele v tretji sezoni, svoje prijatelje že pozdravlja z nagajivo morsko fotografijo. Inja Zalta, usodna Nina iz serije, pa je še pred počitnicami svoje sledilce razveselila z diskretno seksi fotografijo, kjer je slutiti, da je pozirala zgoraj brez.

prejšnji članek
Manca kriči in ga čuti, on pa ne ve točno, kaj dela
Svet slavnih
Manca kriči in ga čuti, on pa ne ve točno, kaj dela
naslednji članek
Na čem je Rihanna? Bizarno obnašanje pevke zgrozilo njene oboževalce!
Svet slavnih
Na čem je Rihanna? Bizarno obnašanje pevke zgrozilo njene oboževalce!