franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Govorice o druženju z zvezdnico so mu uničile življenje

26. 7. 2016; 01.20
Avtor: A.K.
khloe

foto: Instagram

23-letni igralec ameriškega nogometa ne želi več slišati za Khloe Kardashian.

8 let starejša Khloe mu je uničila življenje, pravi Odell Beckham Jr. Pred mesecem dni so tuji mediji poročali, da se je razvila ljubezen med igralcem nogometa in resničnostno zvezdnico. Par naj bi skupaj videli na zabavi pevca Drakea, ki je njun skupni prijatelj. Tam sta se videla drugič v življenju, tabloidi pa so svoje naslovnice napolnili z izmišljeno zgodbo, da sta mlada zvezdnika veliko več, kot le prijatelja.

Športnik igra za slavni klub New York Giants, Khloe pa je znana po resničnostnem šovu njene družine, Keeping Up With The Kardashians. Na zabavi ste spregovorila nekaj besed, to pa naj bi bilo tudi vse, pravi Odell. Očividci so medijem poročali, da se nista premaknila drug od drugega, da sta imela oči le drug za drugega, a po zabavi ju nihče več ni videl skupaj.

Zdaj mladi nogometaš toži, da mu je Khloe uničila zasebno življenje, saj si je zaradi tega nesrečnega dogodka uničil priložnost pri njegovi simpatiji, pevki Zendayji. »Skupaj? Pravzaprav sem jo šele spoznal. Na tisti zabavi sem se drugič v življenju z njo pogovarjal,« pravi zgroženi Odell. Čeprav je tudi Khloe hitro zanikala govorice, je bila škoda že storjena. »Ta trač je bil dovolj, da mi je uničil potencialne možnosti z neko drugo osebo, ker to pri njih tako deluje. Jaz pa le sedim in poskušam pojasniti resnično situacijo tej drugi osebi, situacijo, ki pravzaprav sploh ni situacija,« sicer trdi, čeprav na fotografijah vseeno ta zgodba ni videti tako nedolžna, kot jo razlaga sam.

Zakaj toliko besed o propadli možnosti, se verjetno sprašujete. Zendaya je dobra prijateljica pevke Taylor Switf, ki se je že pred časom zapletla v vojno s Kardashionovim klanom in Kanyejem Westom zaradi besedila pesmi raperja, kar pa je postalo odločilno za njuno potencialno zvezo, saj je Khloe pravzaprav prepovedan sadež, ker je ena izmed njenega najbolj osovraženega klana.

To je očitno davek, ki ga je potrebno plačati, če imaš opravke s katerimkoli od Kardashionovih.

prejšnji članek
Lepotice svetujejo: To so triki za popolno fotografijo v bikiniju
Moda&Lepota
Lepotice svetujejo: To so triki za popolno fotografijo v bikiniju
naslednji članek
Uživajte to zelenjavo in v enem tednu boste izgubili 3 kilograme!
Zdravje
Uživajte to zelenjavo in v enem tednu boste izgubili 3 kilograme!