nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnice zgoraj brez

21. 7. 2016; 11.44
Avtor: A.K.
kylie jenner 1
Slavna dekleta, ki sovražijo nedrčke

Čeprav je nekaterim ženskam nočna mora iti po svetu brez nedrčka, pa te zvezdnice čutijo ravno obratno, čeprav so ves čas pod budnim očesom javnosti.

Heidi Klum

Verjetno ena najbolj znanih ljubiteljic 'prostih prsi' je prav nekdanja manekenka Heidi Klum. 42-letnico paparaciji pogosto fotografirajo zgoraj brez nedrčka, kar pa jo nič ne moti. Na rdeči preprogi se Heidi mnogokrat znajde v toaletah z globokimi dekolteji, ki razkrivajo oprsje brez nedrčka.

Kylie Jenner

18-letnica, ena najbolj znanih najstnic na svetu poseduje svojo lastno vilo, več avtomobilov, lastno linijo ličil in aplikacijo. Kot ena izmed članic klana Kardashionovih, je ves čas v središču pozornosti, zato je jasno, da najstnica res mnogokrat odvrže svoj nedrček.

Mariah Carey

46-letnica se ne sramuje svojega naziva dive in svoje telo rada pokaže. Čeprav se je po rojstvu svojih dvojčkov začela oblačiti malenkost bolj nedolžno, bolje rečeno – primerno, pa je zdaj izgubila nekaj kilogramov in se vrnila k svojim staram navadam oblačenja, ki razkrivajo, da pevka ni ljubiteljica nedrčkov.

Olivia Wilde

Ena izmed najbolj seksapilnih igralk v Hollywoodu svojih majhnih prsi ne skriva. Na rdečih preprogah skoraj vsakokrat lahko občudujemo lepo 32-letnico, ki se sprehaja brez nedrčka z globokim dekoltejem.

Miranda Kerr

foto: Profimedia

Nekdanja manekenka za Victoria's Secret je velik del svoje kariere reklamirala spodnje perilo. 33-letnica ne prenese nedrčkov, za rdečo preporgo pa izbira toalete, ki imajo izzivalen dekolte, a dobro pokrijejo njene prsi, pokažejo pa, da spodaj ne nosi nedrčka. Miranda ima z nekdanjim možem Orlandom Bloomom sina Flynna, včeraj pa je z javnostjo podelila novico o zaroki z Evanom Spiegelom.

Gwyneth Paltrow

43-letna igralka, ki ne nedavno postala 'življenjski guru', ima med oboževalci mnogo slavnih modnih dizajnerjev, ki ji za različne prireditve in podelitve nagrad oblačijo in dolge toalete z globokim izrezom. Menda se igralka drži pravila, da se izogiba nedrčku, če je to le mogoče.

Kim Kardashian

35-letnica je svojo kariero začela popolnoma gola, zato ni nova novica, da rada po svetu hodi zgoraj brez. Svoje golo telo je resničnostna zvezdnica pokazala javnosti mnogokrat, na rdeči preprogi pa vedno poskrbi, da so njene bujne prsi vedno vsem vidne. Kim je ena izmed redkih zvezdnic, ki je razkrila, kako doseže videz dvignjenih prsi brez push up učinka nedrčka.

Selena Gomez

23-letnica je odrasla pod žarometi in kamero. Javnost je imela priložnost opazovati, kako se pevka transformira iz deklice v žensko. Bila je tudi žrtev posmeha, ko se je zredila, a to je ni prizadelo. Mladim dekletom veli, naj se ne sramujejo svojega telesa in to dokazuje tudi sama. Tudi Selena ni ljubiteljica nedrčka.

Jennifer Lawrence

foto: Profimedia

24-letnica je osvojila Hollywood z vlogo v filmih Igre lakote. Nekajkrat je potožila, da se počuti kot 'najdebelejša v Hollywoodu', vendar svoje telo velikokrat razkazuje v izzivalnih kombinacijah. V večernih toaletah nikoli ne nosi nedrčka, sama pa pravi, da ga tudi pod prozornimi oblačili raje ne obleče.

Rihanna

28-letna pevka je ena izmed najbolj znanih zgoraj-brez zvezdnic. RiRi, kot jo kličejo njeni oboževalci, rada pokaže svoje prsi, tako na družbenih omrežjih, kot tudi na rdeči preprogi. Gotovo poznate njeno obleko, v kateri je prišča na zbor ameriških modnih dizajnerjev, kjer so jo izbrali za modno ikono. V takšni obleki zvezdnice mnogokrat uporabijo silikonske nalepke, ki prekrijejo bradavice, Rihanna pa je ob tej priliki pokazala kar vse.

prejšnji članek
Bije težko bitko z rakom, svet ganila s to fotografijo
Svet slavnih
Bije težko bitko z rakom, svet ganila s to fotografijo
naslednji članek
Ena žlahtna štorija: znana igralka na pragu ločitve, zdaj pa ...
Svet slavnih
Ena žlahtna štorija: znana igralka na pragu ločitve, zdaj pa ...