Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znana igralka priznala resnico o možu

21. 7. 2016; 09.58
Avtor: A.K.
Ashton Kutcher Mila Kunis

foto: Profimedia

Ameriški igralski par, Mila Kunis in Ashton Kutcher, je pravzaprav pristal skupaj le zaradi seksa.

Mila je razkrila vse podrobnosti o začetku njune zveze. Menda nista razmišljala o resni zvezi, saj sta oba končala dolgoletni razmerji. Zdaj imata skupaj hčerko, sta poročena in pričakujeta še enega otroka.

32-letnica je priznala, da z Ashtonom pravzaprav nista razmišljala o poroki. Imela sta prijateljski odnos, kot v filmu Friends With Benefits (ang. Prijatelja samo za seks), v katerem je igrala s Justinom Timberlakeom. »Oba sva se strinjala, da se bova skupaj le zabavala,« je dejala Kunisova. Po treh mesecih sta ugotovila, da se je zabava spremenila v nekaj drugega. Leto kasneje sta se poročila, zatem dobila prvo hčerko Wyatt Isabelle, zdaj pa je ameriška lepotica noseča že drugič.

Nista se želela vezati, saj sta oba končala dolgoletno zvezo, pravi igralka. Kutcher je bil poročen s 15 let starejšo Demi Moore, od katere se je ločil leta 2011. Mila pa je isto leto prekinila dolgoletno zvezo z Macaulayem Culkinom, zvezdnikom filma Sam doma.

Ko sta zdaj že zakonca igrala v seriji Oh, ta sedemdeseta, kjer sta se tudi spoznala, jima na kraj pameti ni padlo, da bosta nekoč končala skupaj. Zvezdnica pravi, da na Ashtona prej nikoli ni gledala na tak način, vedno kot na prijatelja. Je pa res, da je svoj prvi poljub doživela prav z njim pred kamero za serijo, ki takrat obnorela vse najstnike po svetu.

prejšnji članek
Kate šokirala s takšno odločitvijo
Svet slavnih
Kate šokirala s takšno odločitvijo
naslednji članek
Kaj je presna hrana?
Zdravje
Kaj je presna hrana?
#obraziavenija
obraziavenija