sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je mogoče, da je slavna igralka zopet noseča?

14. 4. 2016; 09.27
Avtor: K.A.
Blake Lively

Se tudi vam zdi, da igralka pod kopalnim plaščem skriva nosečniški trebušček?

Igralka Blake Lively je leta 2014 povila sina Jamesa. Najnovejše fotografije pa morda razkrivajo sladko skrivnost popularnih hollywoodskih zakoncev.

Hollywoodsko igralko Blake Lively so fotografski objektivi ujeli na filmskem setu v Los Angelesu, kjer so s producenti filma The Shallows posneli še nekaj dodatnih kadrov. Njene fotografije so hitro obšle svet in kaj kmalu so svetovni mediji začeli ugibati ali je igralka znova noseča? 



Blake Lively je poročena z igralcem Ryanom Reynoldsom, leta 2014 pa sta svojo ljubezen kronala s sinom Jamesom. Ryan nikoli ni skrival kako zelo uživa v očetovstvu, zato verjetno ne bi bilo prav presenetljivo, če bi igralka pod srcem nosila njunega drugega otroka. Blake je na snemanju v Los Angelesu pokazala trebušček, ki bi lahko razkrival, da je zvezdnica v četrtem ali petem mesecu nosečnosti. Vsekakor bo zanimivo videti, kako bodo v montaži uspeli prekriti njen nosečniški trebušček. Stilisti so namreč na začetku snemanja zanjo izbirali izjemno oprijete modne kose, ki pa jih bodo morali sedaj nadomestiti s čim bolj udobnim. Kaj pa, če je nosečnost le del scenarija? Vsi odgovori bodo znani že prav kmalu, saj bo film že poleti prišel na velika platna.

prejšnji članek
Tehtnica - vaš prerok in sodnik
Zdravje
Tehtnica - vaš prerok in sodnik
naslednji članek
Za balzam in puder odštejte nekoliko več
Moda&Lepota
Za balzam in puder odštejte nekoliko več