stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tudi njem je spodletelo na Talentih, a so zdaj v finalu hrvaškega šova

11. 12. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Sticky

Sticky na slovenskem polfinalnem odru. foto: POP TV

Pesna skupina Sticky (Jay Dance Studio) je izpadla v tretjem polfinalu oddaje Slovenija ima talent. Včeraj so navdušili hrvaško žirijo in se uvrstili v finale njihove različice šova.

Že pred štirinajstimi dnevi smo teden pričeli s podobno zgodbo. Takrat se je v finale hrvaškega šova Supertalent uvrstila slovenska plesna skupina Force, ki je sicer nastopila tudi v drugem polfinalu slovenskega šova Slovenija ima talent. Več o tem si preberite TUKAJ >>KLIKNITE<<.  Včeraj se je zgodba ponovila. V finale hrvaškega šova se je namreč uvrstila še plesna skupina Sticky iz plesne šole Jay dance studio. Tudi oni so nastopili na polfinalnem odru slovenskih Talentov in tudi oni so premoč morali prepustiti drugim točkam.  

"Popolnoma nov trenutek. Orosilo se mi je oko, ko se je začel del z vodo. Močni ste, kakšna zgodba, čustva," je po nastopu točko komentirala Martina Tomčić. Nad dodanim elementom vode je bila navdušena tudi Maja Šuput, ki je povedala: "Naježila sem se, ta del z vodo je bil senzacionalen." Igralec Fabijan Pavao Medvešek pa je k vsemu skupaj dodal: "Kakšni ljudje, vi ste tako dobri, vse skupaj je težko gledati, tako ste različni, a hkrati tako skupaj, neverjetno."

"Še se tresemo. Pripravljamo se že na finale, pripravljamo nekaj norega in drugačnega," je po uvrstitvi v finale povedal vodja skupine. 

prejšnji članek
Pevka Alya jokala v živo na televiziji
Svet slavnih
Pevka Alya jokala v živo na televiziji
naslednji članek
Paša za oči in želodec: Postrezite narezek v stilu Jamiea Oliverja!
Svet slavnih
Paša za oči in želodec: Postrezite narezek v stilu Jamiea Oliverja!
#obraziavenija
obraziavenija