franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Plesna skupina navdušila na Talentih, zdaj pa prepričala še Hrvate

23. 10. 2023; 06.00
Avtor: K.M.
Slovenija ima talent

Plesna skupina je nastopila tako na slovenskih kot tudi hrvaških talentih. foto: Pop TV

Včeraj je v oddaji Supertalent Hrvaške nastopila slovenska plesna skupina plesne šole Jay Dance. Pred mesecem dni pa je ta ista skupina navdušila tudi v slovenski različici oddaje.

Plesna skupina Jay Dance je s svojim nastopom pokazala, da je ples več kot le umetnost. Je način izražanja, ki lahko prenaša močna čustva in sporočila. Njihova predstava je bila polna energije in življenja, kar je občinstvo čutilo skozi njihovo plesno rutino. Žirija je bila enako navdušena nad njihovim nastopom. Njihova energija in strast sta bili nalezljivi, kar je pripomoglo k temu, da so jih označili za genialne. Vse to je dokaz, da je ples lahko močno orodje za povezovanje ljudi in prenašanje sporočil.

"Skupaj smo dve leti, plešemo hip hop, nas je 17. Ples je kar zanimiv, ker se z njim lahko izraziš. Če si vesel, to izkoristiš med plesom, če si žalosten, pa vsa ta čustva sproščamo med plesom. Za plesanje hip hopa je potrebno veliko energije, a še več strasti. Zahtevno je. Naša motivacija za prihod na Supertalent je, da imamo res radi Zagreb. Vsakič, ko pridemo v Zagreb, je energija fenomenalna," so povedali pred včerajšnjim nastopom. 

"Ekipa, vi ste genij. Dobro opravljeno. Tako močni se, usklajeni, ista energija, nasmehi, tako močni, energični in nori," je po njihovem nastopu komentirala Maja Šuput. Fabijan Pavao Medvešek pa je dodal: "Ko prišli v pravo pozicijo, ste okupirali vse na, potem pa je sledil vaš 'vibe', vaš 'vibe' je neverjeten.

Navdušili že Slovenijo

Je pa zasedba pod imenom Sticky nastopila že v prvi oddaji letošnje sezone šova Slovenija ima talent. V resnici so letošnjo sezono celo uradno odprli. Nastopili so z enako točko na pesem izvajalke Senidah Zauvek letra, tudi v slovenski oddaji pa so dobili same pozitivne odzive in pohvale s strani žirije. Tudi v Sloveniji so jim vsi štirje žiranti podelili svoj "da". To zdaj pomeni, da so v obeh različicah oddaje pred tem, da se uvrstijo v polfinale. Polfinalne večere tako v Sloveniji kot na Hrvaškem pa snemajo v živo. Morda bo pod ekipo težka odločitev o tem, kje bodo želeli nadaljevati s svojo zgodbo. 

prejšnji članek
Hčerko legendarnega zvezdnika uničili spletni komentatorji
Svet slavnih
Hčerko legendarnega zvezdnika uničili spletni komentatorji
naslednji članek
Domen Valič,  kot ga ne poznate – šok ali navdušenje?
Svet slavnih
Domen Valič, kot ga ne poznate – šok ali navdušenje?
#nasazenazenska
nasazenazenska