sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Spoznajte ženine 3. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled

15. 2. 2024; 10.00
Avtor: V.M.
poroka-na-prvi-pogled, ženin

Spoznajte ženine 3. sezone eksperimenta Poroka na prvi pogled foto: Planet TV

Potem ko so na Planet TV razkrili neveste, je napočil čas, da spoznate še ženine! Med njimi ni znanih obrazov, v eksperimentu pa sodelujejo zaradi pristne želje po ljubezni.

V ponedeljek, 4. marca 2024 se bo na Planet TV pričela odvijati 3. sezona resničnostnega eksperimenta Poroka na prvi pogled. Tokrat so ustvarjalci postregli z nekoliko drugačnim naborom kandidatov, med njimi namreč ni znanih obrazov, prav tako pa je starostna meja nekoliko višja kot v 2. sezoni.

Matic Korošec, 35 let, Ljubljana foto: Planet TV

Matic Korošec, 35 let, Ljubljana

Matic dela kot medicinski tehnik v UKC Ljubljana. Ima tudi licenco za osebnega trenerja. V preteklosti je imel tri resne zveze, zadnji dve leti pa je samski. "Moški od ženske potrebuje spoštovanje," je njegovo prepričanje. Drži se vrednot, ki izhajajo iz športa: disciplina, organizacija in ne preveč spontanosti. Zelo si želi, da bi kmalu postal očka.

Marko Milosavljević, 29 let, Bled foto: Planet TV

Marko Milosavljević, 29 let, Bled

Marko je vodja restavracije na Bledu. V Sloveniji živi pet let, sicer prihaja pa iz Srbije. Pred tem je dve leti živel na Cipru, kjer je delal kot kuhar v mehiški restavraciji. Živel je tudi v Švici. Rad ima vse, kar je povezano z motošportom. Njegova najdaljša zveza je trajala pet let. Želi si družine z najmanj tremi otroki.

Kristijan Bogar, 37 let, Šmartno pri Slovenj Gradcu foto: Planet TV

Kristijan Bogar, 37 let, Šmartno pri Slovenj Gradcu

Kristijan prihaja iz Koroške. Že 18 let je redno zaposlen v istem podjetju. Njegova najdaljša zveza je bila deset let, ima dva otroka dvojčka, ki ju obožuje. Tudi sam ima brata dvojčka in še dve sestri. Veliko svojega prostega časa preživi v fitnesu. Všeč so mu aktivne ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in zdravo živijo. Je romantičen, rad preseneti in je najbolj srečen, ko koga osreči.

Rudi Mlakar, 37 let, Maribor foto: Planet TV

Rudi Mlakar, 37 let, Maribor

Rudi je bil rojen v Kopru, zdaj pa živi v Mariboru. Po poklicu je varilec, veliko pa dela tudi kot prostovoljec. Prosti čas najraje preživi v fitnesu. Njegova zadnja zveza je trajala 13 let, od tega je bil sedem let poročen. V zvezi sta mu najpomembnejša sklepanje kompromisov in komunikacija. Seks je zanj potreba, ljubljenje pa znak ljubezni.

Andrej Štelcer, 47 let, Maribor foto: Planet TV

Andrej Štelcer, 47 let, Maribor

Andrej dela v podjetju, v katerem se ukvarjajo s predelavo kovin. Bil je tudi vodja gradbenega podjetja in takrat je veliko potoval. Rad vozi štirikolesnik, kuha in pleše. Njegova najdaljša zveza je trajala sedem let, a nikoli ni bil poročen in nima otrok. Po naravi je iskren in neposreden. Ženski lahko ponudi vso svojo ljubezen, pozornost in spoštovanje.

Miha Plasaj, 54 let, Ponikva foto: Planet TV

Miha Plasaj, 54 let, Ponikva

Miha prihaja iz Ponikve. Tam si je tudi zgradil hišo, v kateri trenutno živi sam. Nima otrok in nikoli ni bil poročen. Zase pravi, da je zvest, empatičen in čuječ moški, ki verjame v energije. Raje opazuje naravo, kot gleda v telefon. V prostem času obiskuje fitnes, zelo rad pleše in občasno dela tudi kot DJ. Imel je nekaj daljših zvez, a prizna, da ima z ženskami slabe izkušnje. Boji se osamljenosti, zato bi rad spoznal žensko, s katero bi zgradil iskren odnos. 

prejšnji članek
Rebeka Dremelj že 25 let s svojim Sandijem
Svet slavnih
Rebeka Dremelj že 25 let s svojim Sandijem
naslednji članek
Botri: Takšen je bil igralec pred leti
Svet slavnih
Botri: Takšen je bil igralec pred leti