IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Marcela zaznamovala usodna ženska

11. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
marcel-verbič, kmetija-2023

Marcel Verbič foto: VOYO

Marcel je presenetil z intimno izpovedjo o psihološki stiski in boleči izkušnji z neznanko, ki je na njem pustila globoke rane.

Marcel se v zadnjem tednu sooča z vse glasnejšimi očitki, da je sila nesramen in nespoštljiv do žensk. Tekmovalke namreč pripovedujejo o pripetljajih izza kamere, ki jih spravljajo v solze. Da je Mateja svojo plat zgodbe predstavila pred kamero, 24-letniku ni najbolj všeč, kot pravi, ne želi dajati vtisa, da bi se ga kdo moral bati, zlasti, ker je do žensk zelo zaščitniški. Ob tem je pojasnil, da njegov videz vara in da mu je že mama dejala, da ima takšen pogled, kot da bo komu kaj naredil … »To ni res, takšen je pač moj sproščen obraz, vedno imam takšen pogled.«

Marcela je v preteklosti zaznamovalo boleče razmerje z neznanim dekletom. foto: VOYO

A tekmovalke se seveda ne pritožujejo nad njegovim pogledom, pač pa nespoštljivimi besedami. Kaj je Marcel doživel v preteklosti, da se danes ne znajde najbolje v odnosih z ženskim spolom?

»Imel sem punco, na kateri sem se kar precej opekel. Mislim, da je bila ta kratka zveza in vse, kar se je v njej zgodilo, povod do tega, da danes nimam zaupanja v ženske,« je v izjavi dejal Marcel in pojasnil, da sicer spoštovanje ima, zlasti do starejših, je pa res, da si zaradi slabih izkušenj žensk ne želi ob sebi. Razen ene, ki ga bo spremljala na življenjski poti.

Marcel je z gledalci delil del svoje preteklosti. foto: VOYO

Da se za njegovo mišičasto podobo skriva krhka notranjost, potrjuje tudi izpoved o psiholoških težavah s tesnobo. »Največji udarec sem dobil nekje eno leto nazaj, panične napade. Dejansko sem po trikrat na dan mislil, da bom umrl. Mama mi je rekla: 'Tukaj imaš dve poti: Ali boš padel v depresijo ali pa premagaš stisko.' Kar se ob teh paničnih napadih dojel, je to, da najbolj rastemo, ko trpimo,« je razložil tekmovalec, ki mu je na svetlobo pomagala zlasti njegova stroga in disciplinirana narava.

Marcel si pomaga s tehnikami umirjanja. foto: VOYO

Marcel med meditacijo. foto: VOYO

prejšnji članek
Znana Slovenka mora kar 40 ur ostati budna
Svet slavnih
Znana Slovenka mora kar 40 ur ostati budna
naslednji članek
Colonia presenetila z novo pesmijo
Svet slavnih
Colonia presenetila z novo pesmijo