IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Marcel za kamero sovražen do žensk

9. 10. 2023; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2023

Marcel foto: VOYO

Marcel pred reporterji previdno oblikuje izjave, kaj pa tiste, o katerih pripovedujejo tekmovalke? Se nizkotne žaljivke odvijajo, ko kamere ne snemajo ali je ozadje nekoliko drugačno?

Marcel je odločen in samozavesten 23-letnik, ki skozi resničnostno igro stopa z jasno oblikovanimi stališči o življenju, delu in odnosih. Z disciplinirano naravo in stabilnim vodenjem si je sprva prislužil naklonjenost gledalcev in sotekmovalcev, kar pa se po zadnjem tednu vloge v čevljih glave družine občutno spreminja. A ne le zaradi vladanja s trdnejšo roko in ustvarjanja konfliktov s sosednjo družino, pač pa zaradi nizkotnih izjav, ki jih v oddaji za enkrat še niso prikazali. Dekleta namreč vse pogosteje pripovedujejo o njegovem splošnem zaničevanju žensk ter tem, da iz Marcelovih ust prihajajo grozljive besede in grožnje, ob katerih se sprašujejo, ali to izvira iz starševske vzgoje, spremljanja napačnih odnosov do žensk iz zunanjega okolja ali pa slabih izkušenj, ki so v njem porodila sovraštvo do nežnejšega spola.

Mateja foto: VOYO

»Marcel ima z ženskami res težave, se ne zna z njimi pogovarjat, ne zna jih ceniti. Res jih zaničuje. Kar pogazil bi jih in izpljuval in ne vem, kakšne prispodobe vse daje. Meni je to grozen moški,« je strnila svoje občutke Patricija, medtem ko bo Mateja sklenila pred kamero obelodaniti podrobnosti groženj s fizičnim nasiljem. Sprva ga bo z izjavami soočila pred snemalno ekipo, kasneje pa Tamari razkrila, kako sovražne občutke je v minulem tednu gojil do nje: »Pri 23-letih govoriš, kako boš žensko knokavtiral in zbrcal.« Tamari ob slišanem seveda ni bilo vseeno: »Mateja je prišla do mene in mi povedala, kaj je Marcel o meni govoril, grde stvari … Da me bo ruknil na gobec, da mi bo razbil glavo in hodil po njej,« bo nocoj pojasnila Tamara, ki o ostalih podrobnostih ne bo želela javno govoriti.

Mateja bo razkrila, kako sovražen je Marcel do Tamare. foto: VOYO

A Marcelu se v tem tednu obeta prizemljitev, ena izmed deklet se mu bo postavila po robu in mu skušala skozi lekcije približati, kakšen je občutek nespoštovanja, poniževanja in zaničevanja, ki so ga deležne skozi njegov dominanten odnos.

Ko kamere ne snemajo, se kot kaže na posestvu odvija nekoliko drugačna zgodba. No ali pa je produkcija sklenila, da neprimernega materiala ne bo vključila v oddajo …

Kako se bo Marcel znašel v tem tednu? foto: Shutterstock

Bodo dekleta dosegla svoj namen in ga spodbudila k razmisleku? foto: Shutterstock

prejšnji članek
Na skrivaj se je poročil finalist slovenskih Talentov
Svet slavnih
Na skrivaj se je poročil finalist slovenskih Talentov
naslednji članek
Igralec spal z več kot 1000 ženskami
Svet slavnih
Igralec spal z več kot 1000 ženskami