franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Bo Jure Godler še vodil kviz Milijonar?

27. 12. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
milijonar 1

Jure Godler foto: Planet TV

Od predvajanja zadnjega dela kviza Milijonar je minilo že pol leta. Se bo priljubljena oddaja z Juretom Godlerjem na čelu vrnila na male ekrane?

Kot so nam sporočili s televizije Planet TV, se priljubljeni format kviza vrača že v ponedeljek, 3. januarja. Na voditeljski stolček pa bo tudi tokrat sedel Jure Godler. V prvih oddajah se bodo v svojem znanju preizkusili znani obrazi, ki bodo pridobljen znesek darovali v dobrodelne namene. 

"Prve oddaje bodo dobrodelno obarvane in novost bo med drugim tudi to, da bodo nasproti mene sedeli tekmovalke in tekmovalci v parih. Pred zadnjim odgovorom se bodo lahko posvetovali, zato upam, da bo pravilnih odgovorov še več kot ponavadi. Lani smo z VIP oddajami zbrali lep znesek, ki je šel v dobrodelne namene po izbiri tekmovalcev," je povedal Jure Godler in dodal, da so oddaje z znanimi obrazi vedno posebne tudi zato, ker nudijo drugačen pogled na "vipovce": "Vidimo jih nepripravljene, v zadregi, včasih nas tudi iskreno nasmejijo, ko ne vedo kakšnega odgovora na preprosto vprašanje in v tem je tudi čar tega kviza."

prejšnji članek
Nekdanja slovenska miss spet postala mamica
Svet slavnih
Nekdanja slovenska miss spet postala mamica
naslednji članek
Šok za gledalce, Jože in Bernarda se poslavljata z malih ekranov
Svet slavnih
Šok za gledalce, Jože in Bernarda se poslavljata z malih ekranov