franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Osvojite njegove prijatelje

1. 11. 2016; 04.00
Avtor: Jana Oblak/Maja
rojstni dan

Ko praznujejo prijatelji vašega dragega, storite več kot le napišite prijazno sporočilo na njihov zid na Facebooku. foto: Profimedia

Tihi zavezniki v ljubezni.

Nekateri menijo, da so prijatelji družina, ki smo si jo izbrali sami. In ko smo v resnem razmerju z nekom, želimo očarati tudi njegove družinske člane. A tudi prijatelji so vašega ljubega oblikovali v to, v kar ste se zaljubili, zato jih imejte vedno na svoji strani.

Če bodo njegovi prijatelji tudi vaši, bo vajin odnos bogatejši, bolj stimulativen in poglobljen, poleg tega pa boste lahko nanje računali tudi takrat, ko boste potrebovali podporo.

Spoznajte njihove interese

Dobro opazujte ali jih preprosto vprašajte, kaj imajo radi, kaj radi počnejo in kam zahajajo. Mogoče boste našli skupna zanimanja in tako preživeli več časa v družbi ali imeli dovolj snovi za pogovor. Če boste šli skupaj na primer na jadranje ali na izlet v gore, boste delili spomine tudi za kasnejša druženja.

Ne pozabite na rojstne dneve

Ko praznujejo prijatelji vašega dragega, storite več kot le napišite prijazno sporočilo na njihov zid na Facebooku. Potrudite se in jim pripravite osebno darilo ter jim ga po možnosti izročite še isti dan. Tako se bodo počutili cenjene in vas bodo zagotovo povabili na večerjo.

Naj bodo dobrodošli v vašem domu

Verjetno si jih ne želite kar naprej v hiši. A ko pridejo, naj se počutijo dobro. Če so prihajali, ko je bil vaš dragi še samski, ne da bi prej poklicali, jim morda prijazno in v šali omenite, naj se odslej raje najavijo, da vas ne bodo videli v spodnjem perilu ali z navijalkami v laseh. Kljub temu jim dajte vedeti, da so pri vaju vedno dobrodošli.

Da za moške večere

Tako kot si vi včasih zaželite druženja s prijateljicami, tudi vaš partner potrebuje nekaj časa, ko bo sam s svojimi prijatelji. Govorili bodo o starih dobrih časih, se rekreirali, malo spili in se dobro zabavali, zato mu pustite ta čas, ne da bi se razburjali ali postajali ljubosumni. Poleg tega bo to verjetno okrepilo vajin odnos, saj boste tudi njih očarali s svojim razumevanjem.

Povabite jih

Če pripravljate srečanje s svojimi prijatelji, ne pozabite povabiti tudi njegovih. Cenili bodo, da ste jih spustili v vaš svet, med člane družine in prijatelje, ter vas bodo tako bolje spoznali. Zakaj ne bi enkrat vsi skupaj odšli v kino ali preživeli božičnega večera?

Negujte odnos tudi z njihovimi dekleti

Razširite svoj socialni krog tudi z dekleti in ženami partnerjevih prijateljev, saj bo tako še več priložnosti za druženje. Organizirajte večerjo ali kegljanje, in četudi se vam bo zdelo, da se morate zaradi različnih interesov in osebnosti veliko prilagajati, bo to za vas samo dobro. Za vajin odnos pa tudi.

prejšnji članek
Zaprite vrata za viruse in bakterije
Svet slavnih
Zaprite vrata za viruse in bakterije
naslednji članek
Kolobarjenje v imenu vitkosti
Zdravje
Kolobarjenje v imenu vitkosti