IMG-20240429-WA0004
Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega grabna usoden plaz

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Severina navdušila v novi vlogi

7. 7. 2023; 12.00
Avtor: K.M.
Severina_3

Severina je zdaj navdušila še v vlogi modela. foto: Promocijski material

Navdušuje na glasbenih odrih, kjer prepriča z neverjetno energijo, zdaj pa je presenetila še ...

Če bi morali na Hrvaškem, pa tudi v celotni regiji izpostaviti eno osebo, ki pri modi preprosto ne more narediti napake, bi se kot odgovor enotno pojavilo eno ime - Severina. Že od samega začetka kariere je poleg z brezčasnimi uspešnicami pozornost vzbujala tudi s pristnimi modnimi odločitvami. Kot kameleon pogumno nosi različne modne sloge in združuje nezdružljivo, o njenih modnih kombinacijah pa se velikokrat sliši, da jih lahko »potegne« le ona.

Pri 51 letih še vedno navduši tudi s svojimi dolgimi nogami. foto: Promocijski material

Kakšen je recept za njen izčiščen modni stil? Odgovor je težko dati, a ob »ostrem« očesu za estetiko in nedvomni karizmi je skrivnost tudi v tem, da Severina nikoli ni bila sužnja trendov, nasprotno, pogosto je bila njihova predhodnica. Iz leta v leto je bila razglašena za najbolje oblečeno osebo na Hrvaškem in v regiji, s čimer si je prislužila status modne ikone. Navdušuje z oblekami tako na odru kot zunaj njega, pa naj gre za casual, elegantne ali svečane kombinacije, in zavedajoč se, kako detajli naredijo razliko, brezhibno izbira modne dodatke.

Moda in Severina sta v zadnjih letih postali skorajda sinonim. foto: Promocijski material

Zato ni presenetljivo, da sta se križali poti Severine, največje regionalne zvezde, in Fashion&Friends, vodilnega multibrand koncepta v regiji. Fashion&Friends že od svojega nastanka ponuja veliko več kot samo nakupovanje. Nepogrešljiv modni naslov za ljudi s stilom ponuja popoln nakupovalni užitek, enak tistemu, ki bi ga potrošniki doživeli v trgovinah nekaterih svetovnih metropol.

prejšnji članek
Recept: Krompirjeva pita s tuno
Kulinarika
Recept: Krompirjeva pita s tuno
naslednji članek
Znani Slovenci obožujejo modo
Moda&Lepota
Znani Slovenci obožujejo modo