volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

V boj proti podočnjakom

27. 2. 2024; 01.00
Avtor: BZ
ZASPANA ŽENSKA, PODOČNJAKI, SPANJE

Čeprav obstajajo številni kozmetični izdelki, s katerimi zbrišete podočnjake, se lahko poslužite tudi kopice naravnih načinov. foto: Dreamstime

Podočnjaki so lepotna nevšečnost, ki pesti ženske vseh starosti. Da bi jih ublažili, se dosledno držite opisanih sedmih korakov, in rezultati bodo kmalu vidni.

Prehranski trik, ki bi vam popolnoma zbrisal podočnjake, seveda ne obstaja, ampak premislite o prehodu na protivnetno oziroma t. i. alkalno hrano. Ta temelji na čim manjšem vnosu živalskih beljakovin, sladkorjev in predelane hrane, saj ta živila povzročajo zakisanost telesa. Priporoča se uživanje čim večjih količin sadja, zelenjave in polnozrnatih žit, ki delujejo bazično in pozitivno vplivajo na vzdrževanje kislinsko-bazičnega ravnotežja.

Boljši sapanec

Podočnjakov zagotovo ne boste dobili od preveč spanca, bo pa njegov primanjkljaj temne kolobarje zagotovo le še potemnil. Dandanes so naše oči in koža izpostavljene tudi večjemu »modremu sevanju« prav zato, ker smo zaradi povečane uporabe računalniških zaslonov in pametnih telefonov pod vplivom te svetlobe celo ponoči. Zaščitite se pred njo.

Trik: O sestavinah in formulah se veliko govori, vendar je enako pomemben način, kako uporabljamo neki izdelek. Kadar nimate časa za masko, bo podoben učinek ustvaril serum za konturo oči s kovinsko kroglico. Najboljši način za njegovo uporabo je, da se premikate od loka obrvi navzdol, od zunaj proti notranjosti očesa in nadaljujete navzgor proti loku obrvi. Ponavljajte to krožno gibanje, dokler se serum ne vpije.

prejšnji članek
Svetovna cirkuška atrakcija Cirque du Soleil se vrača v Ljubljano
Kultura
Svetovna cirkuška atrakcija Cirque du Soleil se vrača v Ljubljano
naslednji članek
Mala Karolina si za rojstni dan želi, da se bo rešilo njeno življenje
Svet slavnih
Mala Karolina si za rojstni dan želi, da se bo rešilo njeno življenje