profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

To je barva, ki bo poudarila belino vaših zob

27. 7. 2016; 10.15
Avtor: C. R.
ženska model vijolična
Že od nekdaj velja, da je za uporabo rdečega ličila za ustnice potreben pogum. Zakaj?

Rdeča barva ličila za ustnice pristaja ženskam le takrat, kadar izberejo pravi odtenek. Le takrat bo ličilo poudarilo vse vaše atribute in naredilo vaše zobe bolj bele.

Če ste svetlejše polti, izberite rdečo v barvi višnje z modrim podtonom, tiste z temnejšo poltjo pa morajo izbrati barvo vina ali kostanja. Vijolični podtoni bodo naredili čudež, kadar je govora o belini vaših zob.

Barva maline za bleščeč nasmeh

Rožnata barva je ponavadi bolj nežna in svetlejša od rdeče barve in ne poudari zob. Daje učinek hoolywoodskega nasmeha, vendar moramo izbirati bolj hladne barvne odtenke, kot je na primer barva maline. Barv, ki imajo bolj oranžen odtenek, pa se raje izogibajte.

Rjavih odtenkov raje ne izbirajte

Rjavi odtenki ne laskajo vašemu nasmehu. Bordo barva z rjavim podtonom bo namreč poudarila rumeno barvo na vaših zobeh. Namesto tega zato, če ste svetlejše polti, raje izberite ličilo za ustnice v barvi temnih jagod z modrim podtonom, kot je na primer barva slive. Ženskam temnejše polti bo najbolj pristajalo 
vijolično ličilo za ustnice oziroma barva rdečega fižola. Slednja tudi sicer pristaja skoraj vsem, njena modra osnova pa naredi vaše zobe bolj bele.

prejšnji članek
Trend tega poletja – bela sangria
Kulinarika
Trend tega poletja – bela sangria
naslednji članek
Pred vsemi jo je grabil za prsi!
Svet slavnih
Pred vsemi jo je grabil za prsi!