volilni-kongres, Matjaž Han
Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore SD

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Izbira kraljice Letizie: čevlji Mango za 45 evrov!

10. 6. 2016; 01.04
Avtor: C. R.
čevlji mango
Kraljica je blestela v čevljih priljubljene španske modne znamke.

Španska kraljica Letizia se je pred kratkim udeležila 10. obletnice izhajanja ene od španskih poslovnih revij in zablestela v izjemno elegantni obleki z modnim dodatkom komercialne znamke.

Letizia je bila pred poroko uspešna novinarka in televizijska voditeljica, vendar je zaradi ljubezni svojo kariero obesila na klin ter se posvetila kraljevskim obveznostim. Kljub temu pa še vedno najde čas, da podpre svoje nekdanje kolege. Tako se je pred kratkim v Madridu udeležila praznovanja ob 10. obletnici izhajanja revije El Economista. 

foto: Profimedia

Za to priložnost je oblekla kostim modne hiše Hugo Boss. Model v beli in temno modri barvi, za katerega je odštela okoli 530 evrov, je poživila z modnim dodatkom komercialne znamke, ki se prodaja po dostopnih cenah. Obula je namreč rdeče čevlje znamke Mango. Kraljičina ušesa so krasili Zarini uhani, za katere je odštela okoli 13 evrov. 

S tem, ko se je španska kraljica omislila kar dva modna dodatka priljubljenih španskih modnih znamk, je dokazala, da daje prednost »domačim« oblikovalcem iz španske modne industrije.

prejšnji članek
Pričeska, ki bo pristajala vsem!
Moda&Lepota
Pričeska, ki bo pristajala vsem!
naslednji članek
Tako zdravi kitajska medicina
Zdravje
Tako zdravi kitajska medicina