pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Kako izgubiti kilograme z 12 minutami na teden?

3. 6. 2016; 10.30
Avtor: A.K.
hujšanje
Avtor popularne knjige, v sodelovanju z Mimi Spencer, je izdal drugo izdajo knjige, v kateri je navedeno, da je dovolj vadbe trikrat po štiri minute tedensko za učinkovito hujšanje.

Dve leti nazaj je dr. Michael Mosely objavil knjigo »Hitra Dieta« v prepričanju, da so navodila v knjigi najboljši način za hujšanje in zdravo življenje. Niti slutil ni, koliko »privržencev« bo dobil s to knjigo.

Zato je zdaj izdal drugo izdajo knjige, v kateri navaja, da je dovolj vadbe 4 minute trikrat tedensko, če si želite shujšati. Če dodate še Hitro dieto iz njegove prejšnje knjige, v kateri pravi, da dvakrat tedensko ženske ne smejo vnašati v organizem več kot 500 kalorij, moški pa več kot 600 kalorij, je uspeh zajamčen.

Kar se tiče vadbe, se avtor sklicuje na raziskavo, v kateri so sodelujoči vadili trikrat na teden in vsaka izmed vaje je imela tri trenutke, ko je nenadoma povečala intenzivnost vadbe, takrat pa je oseba morala po svojih najboljših močeh zdržati tempo 20 sekund. Po dvanajstih tednih so sodelujoči v raziskavi izgubili od 4 pa kar do 12 kilogramov.

Druga študija pa je pokazala, da tisti, ki so imeli vadbo po 40 minut trikrat tedensko, so izgubili dvakrat več teže.

prejšnji članek
Pridelaj si hrano sam, če hočeš ostati zdrav
Zdravje
Pridelaj si hrano sam, če hočeš ostati zdrav
naslednji članek
8 barv, ki o vas povedo več, kot si mislite!
Zdravje
8 barv, ki o vas povedo več, kot si mislite!