pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Pet minut za preobrazbo kože

5. 5. 2016; 07.30
Avtor: Alenka Birk
uvodna

foto: Arhiv

Lepotni izziv, ki ga zvezdnice odlično obvladajo, je, kako doseči, predvsem pa ves dan ohraniti popoln in svež videz.

V sodobni dobi lepote moramo biti hvaležni za široko ponudbo zdrave hrane in napitkov na vsakem vogalu, za pozitivne učinke gel manikire in mojstre pričesk, predvsem pa za to, da lahko zabrišemo znamenja utrujenosti na obrazu, še posebno ob koncu dolgega delavnika. Se sprašujete, kako? Za vsako najmanjše znamenje izčrpanosti obstajajo hitre in preproste rešitve.

1 Kozarec vode Dehidracija povzroča občutek utrujenosti, zato že kozarec navadne vode v hipu izboljša tako počutje kot videz kože. Nasvet: imejte vodo vedno pri sebi.

2 Vlažilnik zraka Koža vlago vpija tudi od zunaj. Priporočamo vlažilnik zraka v pisarni oziroma na delovnem mestu, če je le mogoče. Hitro izboljša zrak, ki je v zaprtih delovnih okoljih po navadi zelo suh.

3 Meglica za obraz Vlažilno pršilo za obraz lahko poleg vode vsebuje tudi mineralni kompleks bakra, cinka in magnezija za spodbujanje delovanja funkcij kože. Pršilo neguje, pomirja izsušeno polt in jo osveži. Lahko ga uporabljate tudi čez ličila. Zaradi hitrega in preprostega nanosa je idealen sopotnik v vsaki torbici.

4 Vlaženje kože Po četrti uri, ko pade raven energije, pojdite v boj s pravim orožjem – vlažilno kremo ali serumom za vlaženje. Kar za delovno mizo nanesite na dlani nekaj kapljic seruma ali kreme in dlani pritisnite na obraz kar čez ličila, izognite pa se očem, da ne razmažete ličil. Koža bo v trenutku prenovljena. Uporabna zvijača je tudi nanos sijoče kreme za okoli oči, ki magično oživi korektor, ko jo z rahlim pritiskom nanesete tja, kamor ste ga zjutraj nanesli. Pozanimajte se, kateri izdelki bodo ob takšni uporabi zares učinkovali.

prejšnji članek
Ganljivo priznanje kraljeve hčerke
Svet slavnih
Ganljivo priznanje kraljeve hčerke
naslednji članek
Ste za svoje intimno zdravje naredile dovolj?
Zdravje
Ste za svoje intimno zdravje naredile dovolj?
#obraziavenija
obraziavenija