nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

S tem si uničujete lase!

21. 7. 2016; 05.30
Avtor: A.K.
lasje
Imate uničene lase? Vzroki za to so naslednji.

Likanje in beljenje las niso edina stvar, ki drastično uničuje lase.

1. Uporaba napačnega laka za lase. Ženske, ki uporabljajo lak za lase, ki vsebuje veliko alkohola, imajo bolj uničene in suhe lase. Kupite kvaliteten lak za lase in ga uporabljajte le nekajkrat na teden.

2. Česanje mokrih las. Mokri lasje so izrazito krhki in grobo česanje in krtačenje las lahko priveze do lomljenja las ter puljenja lasnih korenin. Če si že morate počesati mokre lase, jih posprejajte z regeneratorjem, ki se ne izpira in uporabljajte le lesen glavnik.

3. Odlašanje s striženjem. Ne dopustite si, da se ne bi postrigli na več kot 2 meseca, saj je razcepljene konice potrebno odstraniti.

4. Rep in figa. Če imate lase stalno v čopu ali figi, se ne čudite, ko se bodo lasje začeli redčiti. Imejte raje spuščene lase in pozabite na čop v času spanja. Če si že morate speti lase, poiščite kakšen mehkejši trak.

5. Površno izpiranje. Na lasišču nastanejo številni problemi, če si šampona ne izperete tako, kot je treba. Raje si vzemite kakšno minuto več za izplakovanje las in se potrudite, da temeljito izperete vse ostanke šampona in regeneratorja.

prejšnji članek
Izberite si nove hobije
Zdravje
Izberite si nove hobije
naslednji članek
Najboljši in najslabši položaji v postelji
Zdravje
Najboljši in najslabši položaji v postelji
#obraziavenija
obraziavenija