pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Astrologija opozarja: retrogradni Merkur vnaša zmedo in prepir

29. 4. 2016; 12.21
Avtor: C. P.
oko

Raje bodite bolj zadržani, sicer boste obžalovali izrečene besede. foto: pixabay

Od 28. aprila do 22. maja bodite še bolj previdni in umirjeni.

Retrogradni Merkur je v astrologiji pojav, ki označuje predvsem težave v komunikaciji. V astrološki vedi je namreč Merkur planet, ki je povezan z potovanji, izražanjem, intelektom, spominom in vsemi vrstami komunikacije: govorom, pisanjem in nenazadnje tudi sms sporočili. Od 28. aprila do 22. maja nam bo torej mešal štrene retrogradni Merkur.

Kaj storiti?


V Huffington postu je astrolog Larry Schwimmer v blogu zapisal nekaj navodil, ki se jih lahko držimo v tem astrološkem obdobju.

Bodite pozorni na cesti! Ljudje so bolj raztreseni kot ponavadi, zato bodite pazljivi. Tudi, če se ukvarjate s športom, držite se nazaj in premislite preden tvegate. Verjetnost za poškodbe je v tem obdobju povečana.



Ne zahajajte v prepire. Če se le da, se ne zapletajte v preprire doma in v službi, ker se v tem obdobju lahko neprimerno bolj zapletejo. Zakaj bi obžalovali, raje malce bolj držite jezik za zobmi. Bodite odprti za druga stališča in ne vztrajajte trmasto le na svojem.

Ne kupujte telefonov in računalnikov, počakajte na primerno obdobje za kupovanje dražje opreme in prevoznih sredstev: od jahte in bolj verjetneje, do kolesa. Do 22. maja boste že zdržali, kajne? Ne želite si kupiti telefona in računalnika, ki bo imel kakšno nepomembno napako, ki vam bo posivela lase.

Omejite potovanja, v primeru, ko potujete, poskrbite za varnost in urejenost na poti. Raje preverite trikrat, če imate potni list, kot da ga pozabite. Imejte urejeno zdravstveno zavarovanje in zavarujte letalsko vozovnico, lahko si zvijete gleženj in ne morete na pot. Tudi doma je lepo, kajne?


Počakajte z večjimi odločitvami, če nameravate odpreti podjetje, zaprositi za zaroko ali podpisati pogodbo. Zakaj bi si zapletali življenje, bolje je začeti, ko so zvezde na vaši strani. Kaj, če spregledate drobni tisk v pogodbi, ki vam bo paral živce? Vzemite si čas, tisto, kar je dobro lahko počaka.

prejšnji članek
Pastelni nohti
Moda&Lepota
Pastelni nohti
naslednji članek
Ota Širca Roš postala taka mama, kakršnih nikoli ni marala!
Svet slavnih
Ota Širca Roš postala taka mama, kakršnih nikoli ni marala!