pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Ko boste slišali, kaj vas čaka, se boste prijeli za glavo!

16. 4. 2016; 11.19
Avtor: C. R.
astro
Planet Mars nam bo v obdobju, ki prihaja, močno razburkal življenje, zato bodite previdni.

Čeprav smo šele pred kratkim vstopili v mirnejše astrološko obdobje, slednje ne bo trajalo prav dolgo. Kmalu bo namreč spet nastopilo obdobje retrogradnega Marsa in čeprav spremembe ne bodo tako velike kot pri retrogradnem Merkurju, jih boste še kako občutili.

Obdobje bo trajalo od 17. aprila do 29. junija in v tem času bodite pozorni na stvari, ki jih začenjate. Tako v zasebnem kot v poslovnem življenju. Vedite, da lahko v tem času naletite na številne prepreke, frustracije in izgubo energije. Seveda to ne pomeni, da morate prenehati živeti, ampak le, da ste bolj pazljivi. Če ste zaposleni in se vam ponudi nova priložnost, jo zgrabite, vendar bodite pri tem pazljivi. Kar se tiče družabnega življenja, pa omenjeno obdobje zagotovo ni najboljše za začetek novih zvez, vendar zaradi tega nikar ne vztrajajte v celibatu.

Kako Mars vpliva na nas?


V astrologiji Mars predstavlja neodvisnost in akcijo, zato nam njegova energija daje željo po novostih in spremembah v življenju. Po eni strani nas Marsova energija poganja po drugi pa pri nas sproža agresijo in impulzivnost. Če ima pozitiven vpliv, nas žene naprej in nas vzpodbuja, kadar pa je ta vpliv negativen (pri retrogradnem Marsu), iz nas izvabi predvsem sebičnost in prepirljivost. Zaradi tega je posebej pomembno, da se v tem obdobju držite nekaterih pravil:

1. Ne prepirajte se – če želite rešiti določene stvari, raje počakajte na drugo obdobje, saj boste sicer obsojeni na poraz.

2. Ne začenjate novih aktivnosti - če se boste na primer kljub temu odločili za intenzivno hujšanje, boste naleteli na številne prepreke. Priporočilo se ne nanaša le na fizične aktivnosti, ampak tudi na nove projekte in poslovno življenje.

3. Ne hodite k odvetnikom - retrogradni Mars ne bo pozitivno vplival na razreševanje pravnih zadev (enako kot pri prepirih).



4. Ne kupujete aparatov, avtomobilov in drugih tehničnih izdelkov, saj se retrogradni Mars pogosto poigrava z elektroniko in kovinskimi izdelki, zato nikar ne bodite presenečeni, če se vam bo nenadoma pokvaril telefon ali računalnik.

prejšnji članek
Ne moti ju, da je ona starejša 14 let
Svet slavnih
Ne moti ju, da je ona starejša 14 let
naslednji članek
Jejte bakterije!
Zdravje
Jejte bakterije!