901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Mesec Venere: Za tehtnice brez ljubezni ni življenja

23. 9. 2016; 04.37
Avtor: C. R.
vila
Danes vstopamo v svet tehtnice, šarmantnih, lepih, pametnih in neodločnih ljudi, ki jim vlada Venera.

Tehtnica je zračno znamenje, intelektualna oseba s pronicljivim umom. Navdihujejo jo zanimive knjige, neobvladljive diskusije in zanimivi ljudje, ki ji preganjajo dolgočasje.

Planet Venera, ki vlada tehtnici, je ljubitelj lepih stvari, zato je za osebe, rojene v tem astrološkem znamenju kakovost vedno pred količino. Obkrožene so z umetnostjo, glasbo in lepimi kraji, da bi tako lahko uresničile svoj potencial. Rade sodelujejo z drugimi ljudmi, zato pogosto izbirajo kreativne projekte.

Tehtnico fascinira ravnotežje in simetrija. Pogosto so tehtnice osebe, ki cenijo enakopravnost in ne prenesejo krivice. Soočanju z drugimi brez razloga niso naklonjene, raje ohranjajo mir, kadar je to mogoče. Enako kot sta za ravnotežje vedno potrebna dva predmeta, tudi tehtnice pogosto raje izberejo skupino ali par, kot pa ostanejo same. Za tehtnico je največja težava, kadar se mora opredeliti za eno izmed dveh nasprotnih strani. Velikokrat nameni preveč časa spoznavanju in argumentaciji ter zaradi tega pozabi na svoje mnenje. Pogosto jo ob pamet spravlja sprejemanje odločitve, sploh, kadar se v proces odločanja vključi še dodaten argument ali mišljenje. Razlog je seveda v tem »svetem ravnotežju«, h kateremu teži.

Tehtnica in zdravje

V življenju jim je najpomembnejša ljubezen in uspešen zakon. Če na tem področju ne bodo zadovoljne, bodo podvržene stresu in boleznim. Veliko pozornosti posvečajo videzu, pomembno jim je, da so lepe in privlačne - če so v modi vitka dekleta, bodo stradale, dokler ne bodo dosegle želene teže. Zaradi tega so nagnjene k bulimiji in anoreksiji. Pogosto imajo tudi alergije, bolečine v križu, glavobole, težave pri prebavi ter hormonske motnje.

Tehtnica in posel

Tehtnice so rojeni diplomati in imajo sposobnost na problem pogledati z vseh možnih vidikov. Imajo občutek za pravico, rade delajo v skupinah in so zelo miroljubne, zaradi česar so zelo zaželene. So družabne, komunikativne in dostopne, uspeh pa pogosto dosežejo zaradi poznanstev z vplivnimi ljudmi. So ambiciozne in si želijo ugleda in moči, zato se dobro počutijo, kadar opravljajo katero izmed vodilnih funkcij. Njihova velika težava pri poslovnih ambicijah pa je neodločnost in izmikanje soočanju z drugimi. Poleg tega so moralne, zato težko sprejmejo odločitev, s katero bi nekoga prizadele ali oškodovale.

Tehtnica v ljubezni

Tehtnicam je ljubezen najpomembnejša na svetu in brez partnerja ne znajo funkcionirati. Zaradi tega pogosto vstopajo v slaba razmerja z ljudmi, ki jim ne ustrezajo. Glede na to, da so privlačne, lepe in šarmantne, jim dvorijo številni. Tehtnice uživajo v flirtanju in jih ni težko zapeljati. Všeč jim je laskanje in pihanje na dušo, zato so lahko tarča različnih tipov ljudi, tudi takšnih s sumljivimi nameni. Ko enkrat najdejo osebo, ki jih je vredna in ki jim bo namenila pozornost ter istočasno nudila varnost, so tehtnice lahko najboljši partnerji. So izjemno miroljubne in tolerantne, ne marajo prepirov in oproščajo. Ti ljudje niso srečni, kadar niso srečni v ljubezni, zato je zanje najpomembnejše, da najdejo partnerja, saj le v dvoje pridejo do izraza tudi njihove najboljše lastnosti.

prejšnji članek
Slovenska alpska smučarka na smučišču kar zgoraj brez!
Svet slavnih
Slovenska alpska smučarka na smučišču kar zgoraj brez!
naslednji članek
Zvezdniška hčerka se spopada s hudo boleznijo
Svet slavnih
Zvezdniška hčerka se spopada s hudo boleznijo
#obraziavenija
obraziavenija