nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

To astrološko znamenje nima konkurence!

22. 9. 2016; 05.09
Avtor: C. R.
gemini
Je izjemno šarmantna in zapeljiva.

Je nepredvidljiva in lahko svojo družabno masko hitro zamenja z distanco in aroganco. Ženska, rojena v astrološkem znamenju dvojčkov, od potencialnega partnerja zahteva mentalno kompatibilnost, sicer zanj ni zainteresirana. Partnerju, ki je ne zmore intelektualno izzvati, ne dovoli igranja s svojim telesom.

Je radovedna, komunikativna in duhovita.

Dvojčica si neprestano želi novosti, kar slabo vpliva na njen proračun, rezultat omenjene želje pa je tudi pogosto ekscentričen videz. Oseba, rojena v tem astrološkem znamenju, vse prilagaja svojim potrebam. Za njen psihičen razvoj so nujne neprestane spremembe, njeno življenje pa zaznamujejo vzponi in padci, pa tudi ekshibicionizem na vseh področjih.

Ženska, rojena v tem astrološkem znamenju, je pripravljena uporabiti vsa »ženska orožja«, svoj šarm in privlačnost, da dobi tisto, kar hoče. Se zlahka zaljubi in zato teži k temu, da ima več kot le enega ljubimca hkrati. Je zelo komunikativna in pretkana ter začara s šarmom. Je ljubezenski napoj na dveh nogah. Kdor je zaljubljen vanjo, se bo pošteno namučil.

prejšnji članek
To je človek, ki je Maribor ponesel v svet!
Svet slavnih
To je človek, ki je Maribor ponesel v svet!
naslednji članek
Odmevna ločitev: Skrivnostni klic Brada Pitta
Svet slavnih
Odmevna ločitev: Skrivnostni klic Brada Pitta