pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Moda&Lepota
 

Vesna in Mija Janković skupaj uživali na modni reviji

19. 4. 2024; 02.30
Avtor: K.M.
moda zoofa 6

Vesna in Mija Janković foto: Sašo Radej

Nekdanja tašča in snaha sta še vedno dobri prijateljici, ki si delita tudi ljubezen do mode.

V sklopu praznovanja 10. obletnice ustanovitve edine slovenske modne zadruge ZOOFA se je sinoči v unionski secesijski dvorani zgodil zelo dobro obiskan modni dogodek z naslovom "Kdo kroji prihodnost?", kjer je naših sedem uveljavljenih modnih oblikovalcev, Simona Kogovšek, Tina Pavlin, Princip, Renata Bedene, Patricia Pie, David Bacali in Aemona, predstavilo najnovejše kreacije za pomlad in poletje 2024.

Prireditev je povezoval Boštjan Romih. foto: Sašo Radej

Ob glasbi v živo odlične Ani Frece & Hotela za srečo ter šarmantnem povezovalcu večera Boštjanu Romihu so se po modni brvi sprehodile tudi znane Slovenke. Igralka Maja Martina Merljak je kot ambasadorka modne znamke odigrala vlogo manekenke za uvodno kolekcijo Simone Kogovšek, pevka Raiven je predstavljala brand Aemona, modno znamko Princip je nosila podjetnica, spletna vplivnica in zvezda resničnostnega šova Vražje dame Pika Zrim.

Po modni pisti se je sprehodila tudi Ula Furlan foto: Sašo Radej

Raiven se je pred odhodom na Evrovizijo sprehodila še po modni pisti. foto: Sašo Radej

Voditeljica in igralka Ula Furlan, se je sprehodila v modnih kosih znamke Renata Bedene, lepa ljubiteljica modnega sveta Ana Elez pa v kreacijah Tine Pavlin. Polona Požgan, priljubljena radijska in televizijska voditeljica, je zažigala v oblačilih modnega oblikovalca Davida Bacalija, modno revijo pa je sklenila znamka Patricia Pie, katere ambasadorka je bila pevka Tjaša Hrovat Steklasa, ki se je ta večer prelevila v manekenko.

Na modni reviji smo opazili tudi številne znane obraze. Med njimi tudi nekdanjo snaho in taščo Vesno in Mijo Janković. Ni skrivnost, da sta ob veliki ljubiteljici mode in da se tudi po ločitvi Vesne in Jureta večkrat skupaj udeležujeta modnih dogodkov. 

Pevka in voditeljica Flora Ema Lotrič foto: Sašo Radej

prejšnji članek
Je tudi vas okužila nogometna mrzlica?
Moda&Lepota
Je tudi vas okužila nogometna mrzlica?
naslednji članek
To so triki ličenja, ki zabrišejo drobne gube
Moda&Lepota
To so triki ličenja, ki zabrišejo drobne gube