favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Nabodala z govedino in sirom

Čas priprave:

1 h

Tip jedi:

Mesne jedi

Zahtevnost:

Zahtevnost 1 od 5Zahtevnost 2 od 5Zahtevnost 3 od 5. AktivnaZahtevnost 4 od 5Zahtevnost 5 od 5
Nabodala z govedino in sirom
Sestavine
Št. oseb
ramsteka
olimskega sira za žar
olja
soli
popra
paradižnikove kaše
gorčice

Opis

govedina, sir + priloga

Priprava

Meso narežemo na kocke, popramo, pokapljamo z oljem, premešamo in pustimo počivati najmanj 30 minut. Nato kocke mesa in sira nanizamo na kovinska nabodalca in jih spečemo na razgretem žaru. Med pečenjem jih enkrat obrnemo in kocke mesa premažemo z oljem.

Medtem v kozici segrejemo 1 žlico olja, dodamo paradižnikovo kašo, solimo in popramo ter dušimo 5 minut. Omako odstavimo in primešamo gorčico. Pečena nabodala solimo, prelijemo z omako in ponudimo s testeninsko ali riževo solato.

#nasazenazenska
nasazenazenska