Vroče ta hip

Hladen piščanec Uredi recept

Ogledov: 315

Za koliko oseb: 4 osebe

Čas priprave: 15 min

Čas kuhanja: 15 min

Skupaj: 30 min

Kratek opis

piščančje prsi, belo vino, čebulice, korenček....

Sestavine
1 kos velikih piščančjih prsi
1 žlica olja
1 dl belega vina (ali čiste juhe)
1 ščepec soli in popra
2 kosa mlade čebulice
2 kosa korenčka
6 kosov listov solate
2 kosa paradižnika
1 žlica peteršilja
2 žlici majoneze
Priprava
  • 1 V pokriti posodi na olju spečemo piščančje prsi. Med pečenjem jih zalijemo z vinom ali juho, solimo in popramo. Pečene prsi pustimo, da se dobro ohladijo, šele nato jih narežemo in postrežemo na solatnih listih, z narezano mlado čebulico, na grobo naribanim korenčkom in rezinami paradižnika ter majonezo.

Podobni recepti