901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Nagradna igra NIVEA: losjoni so lahko tudi vaši!

26. 5. 2016; 09.29
Avtor: N.N.
slika
NIVEA z novim NIVEA SUN Kids Swim & Play losjonom za zaščito pred soncem omogoča brezskrbno poletje tudi najmlajšim navihančkom.

Gre za zaščitni losjon, ki z vsebnostjo organskih in mineralnih UVA in UVB filtrov, ščiti nežno otroško kožo tudi med čofotanjem v vodi. Temu je izdelek tudi namenjen, zato se njegova učinkovitost izkaže predvsem v dolgotrajni obstojnosti na mokri koži. Za vaše najmlajše smo pripravili nagradno igro, kjer se lahko potegujete za tri losjone NIVEA SUN Kids Swim & play.

Otroci so po nanosu losjona varni pred sončnimi opeklinami in dolgoročnimi poškodbami kože. Ta ima takojšnji učinek, zato je čakanje, da se losjon vpije v strukturo kože, odvečno. Odličnost losjona se kaže tudi v uspešnem boju z alergijami na sonce, saj po raziskavah znamke NIVEA zmanjšuje tveganja za njihov nastanek. NIVEA SUN Kids Swim & Play losjon vsebuje formulo z dekspantenolom, ki povrhnjico kože dodatno zaščiti in ustvari dolgotrajno zaščito pri plavanju tudi v slani morski vodi. Kljub visoki zaščiti pred poletnim soncem pa znamka NIVEA s svojim vodoopornim losjononom odsvetuje pretirano nastavljanje soncu ter priporoča senčno zavetje za male junake.

Da postanete ena izmed treh dobitnic NIVEA SUN Kids Swim & play losjonov za otroke, poskusite odgovoriti na spodnje vprašanje. Med vsemi vami bomo izžrebali tri nagrajenke najboljšega poletnega darila za vaše male sončke. Kako se odzovejo organski UV filtri na sončno svetlobo?

a. Svetlobo vsrkajo
b. Svetlobo razpršijo
c. Svetlobo odbijejo

Odgovore pošljite na: njena@svet24.si

prejšnji članek
Anne Hathaway naprej rodila, nato pa hudo jokala!
Svet slavnih
Anne Hathaway naprej rodila, nato pa hudo jokala!
naslednji članek
Ločitev in bitka za 400 milijonov dolarjev Johnnyja Deepa
Svet slavnih
Ločitev in bitka za 400 milijonov dolarjev Johnnyja Deepa
#obraziavenija
obraziavenija