Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Najbolj naravna vzpodbuda za erekcijo

20. 6. 2017; 03.00
Avtor: V. M.
erekcija
Lubenica se na prestolu poletnih sadežev sončni zaradi premnogih blagodejnih učinkov na naše telo, zanimanje pa vzbuja tudi zaradi učinkovine, ki naj bi poživljajoče vplivala na delovanje moškega spolnega organa.

Privoščite si okusno in osvežilno pijačo iz sočne lubenice. foto: Pinterest

Ne, ne gre za mit ali iz trte zvito novico. Že pred leti so raziskovalci univerze Texas A&M, ki se nahaja v kraju College Station v ameriški zvezni državi Teksas, obelodanili rezultate testov, ki pričajo o tem, da ima lubenica na moško telo podoben učinek kot zdravila zoper erektilno disfunkcijo.

Mnogi moški, ki težko dosežejo čvrstost erekcije za uspešen spolni odnos, si pogosto pomagajo s slavno modro tabletko, ki pa bi jo, po raziskavah sodeč, morda lahko pospravili nazaj v skrite kotičke nočne omarice.

''Seveda to ne pomeni, da bo moški po zaužitju lubenice aktiven celo noč, potrebno je poudariti, da ne gre za nadomestilo kakršnihkoli zdravil zoper impotenco,'' pojasnjuje raziskovalec in direktor univerze, Bhimu Patil.  Je pa vredno vsaj preizkusiti, nenazadnje gre za povsem naravno in neškodljivo učinkovino, z znanstveno dokazanimi spodbujevalci.

Kako deluje?

Kot so v poročilih zapisali na teksaški univerzi, lubenica vsebuje aminokislino citrulin, ki sprošča in razširja žile. Gre za izjemno podobne lastnosti, kot jih ima zdravilo Viagra, ki prav tako vpliva na sproščenost in širjenje krvnih žil ter tako pomaga pacientom pri težavah z motnjo erekcije. Lubenica se tudi sicer ponaša s pravo zakladnico vitaminov in mineralnih snovi, zato ne bo nič narobe, če si jo bodo moški z omenjenimi težavami privoščili pogosteje.

Preberite si še: En kozarec na dan, pa bodo njegovi spermiji podivjali!

foto: Profimedia

prejšnji članek
Helena Blagne končno priznala, da ga želi imeti
Svet slavnih
Helena Blagne končno priznala, da ga želi imeti
naslednji članek
Takole izdelate najboljšo past za mušice
Zdravje
Takole izdelate najboljšo past za mušice