Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Postava fitnes zvezde, ki je zrušila instagram

15. 3. 2017; 08.00
Avtor: K.M.
Jen Selter

foto: Profimedia

Jen Selter ima zlato pravilo za zdravo in natrenirano telo.

Ameriški fitnes model Jen Selter verjame v to, da je zdrav način prehranjevanja v resnici prehrana v zmernih količinah. Zajtrk je seveda najbolj pomemben obrok, zato dan vedno začne z beljaki in kosom kruha ali pa ovseno kašo s svežim sokom. Velika posoda solate z veliko zelenjave je na vrsti za kosilo, pečen piščanec s testeninami in zelenjavo pa je po njenem mnenju odličen za večerjo. Seveda pa za njeno neverjetno postavo niso zaslužni le ti trije obroki. 

Jen ima za malico v torbici vedno proteinsko ploščico, sladka pa se s temno čokolado. Izogiba se predelani hrani in je takrat, ko občuti lakoto, seveda na vsakih nekaj uro, da vzdržuje metabolizem. Njen nasvet je med drugim tudi ta, da ne naročajte hrane, ampak si jo pripravite sami. Tako bodo vaši obroki bolj zdravi. Če nimate časa, da bi hodili v telovadnico, telovadite doma, v naravi ... Tam, kjer si lahko vzamete nekaj minut za gibanje. Meni, da je gibanje zelo pomembno, zato se mu ne smete izogibati, niti če ste na dopustu, niti če je za vami res napored vikend ... ''Nikoli ne preskočite treninga, tudi če ste zelo utrujeni, tako boste telo opomnili, da je čas, da se spravi nazaj v formo,'' to je njeno zlato pravilo povezano z vadbo. 

In še najpomembneje, kako se soočati z negativnimi komentarji o vašem telesu? ''Negativne komentarje sprejmite kot izziv, da morate nekaj spremeniti. Jezo pa izkoristite kot energijo za vadbo. Zavedajte se konstruktivnih kritik, prepričajte se, da lahko nekaj dosežete in to naredite ponosno,'' zaključuje Jen. 

Vas zanima, kako mlada mamica štirih otrok poskrbi za brezhibno postavo? Oglejte si jo, kliknite tukaj!

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če na tešče pijemo toplo limonado?
Zdravje
Kaj se zgodi, če na tešče pijemo toplo limonado?
naslednji članek
FOTO: Od sramežljivega fanta do najlepšega moškega na svetu
Svet slavnih
FOTO: Od sramežljivega fanta do najlepšega moškega na svetu
#nasazenazenska
nasazenazenska