mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Fantastičen napitek za povečanje libida

10. 3. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
postelja, par

Naravni napitek bo povečal željo po spolnosti. foto: profimedia

Imate zmanjšano željo po spolnosti? Prebudite spolno boginjo v sebi z napitkom iz rdeče pese. Poleg tega, da ugodno vpliva na zdravje, velja tudi za afrodiziak, po katerem so posegali že v daljni zgodovini.

Ne gre za nova dognanja, skrivnost rdeče pese so poznali že stari Rimljani, ki so upad spolne sle prebujali z njenim sokom. Da je dobra za kri, so nam pripovedovale že naše babice - a poleg tega, da vsebuje folno kislino, ki ugodno vpliva na tvorbo rdečih krvnih celic in obnovo krvi, se ponaša tudi z vsebnostjo številnih koristnih vitaminov in mineralov.

Med njimi se nahaja tudi element bor, redek mineral, ki je neposredno povezan s proizvodnjo spolnih hormonov. Bor namreč zvišuje raven spolnega hormona estrogena v krvi in prav pomanjkanje slednjega je lahko razlog za vaše težave. Nizka raven estrogena namreč povzroča zmanjšano željo po spolnosti, utrujenost, suhost nožnice, šibko vlaženje nožnice, povešenost prsi, slabo voljo, depresijo, pa tudi pogosta vnetja sečil in nočno znojenje.

Privoščite si torej zdravja poln napitek, ki vas bo napolnil z energijo in spodbudil telo, da se odziva na dotike vašega partnerja. Pesin sok vsebuje veliko antioksidantov, slicij, fosfor, pa tudi visoke koncentracije železa in kalija, tako da boste poskrbeli tudi za splošno dobro počutje.

Recept: Prebudite spolno boginjo z naravno viagro
Napitku iz rdeče pese bomo dodali tudi ingver, ki velja za najstarejši afrodiziak in živila, ki se prav tako ponašajo spodbujanjem spolne sle.

V sokovniku zmešajte:
• srednje veliko peso
• kos korenike ingverja – približno 5 cm
• pomarančo
• polovico avokada
• ščepec cimeta
• žlico medu

Pa na zdravje! In seveda na čutno noč med rjuhami.

prejšnji članek
Amal Clooney ni videti noseča, kaj se dogaja?
Svet slavnih
Amal Clooney ni videti noseča, kaj se dogaja?
naslednji članek
Slavna lepotica spet izziva z bujnimi oblinami
Svet slavnih
Slavna lepotica spet izziva z bujnimi oblinami