kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To je živilo, ki takoj razstrupi telo in ščiti pred rakom

10. 3. 2017; 06.00
Avtor: A. S.
regrat, solata

foto: Profimedia

Če bi vedeli, kako zelo zdravilen je, bi ga jedli še raje!

Pričenja se sezona regrata. Spet se bomo 'pasli' po travnikih in nabirali to zdravilno rastlino. V pomladnem času se največkrat spomnimo tudi na čiščenje telesa, na hujšanje. In regrat je več kot odličen.

Regrat zdravi in razstruplja ledvice, pomaga pri odvajanju odvečne vode iz telesa, čisti črevesje in ureja prebavo, odpravlja napihnjenost in je odličen kot pomoč pri hujšanju. Če ga boste jedli redno, boste kmalu občutili razliko v počutju. Imeli boste več energije, zdravi boste.

Med regratovo listje pa na drobno narežite tudi njegovo korenino. Ta je še bolj zdravilna, zato jo je škoda zavreči. Korenina regrata je tako močna, da lahko uniči celo rakave celice.

Jejte regratovo solato vsak dan, vztrajajte tri tedne, pa boste naredili eno najmočnejših kur za čiščenje celega telesa. Poleg tega pa boste zagotovo stopili tudi nekaj odvečnih kilogramov.

Če želite znižati nevarni holesterol, pa žvečite regratova stebelca. Ta so polna zdravilnega mlečka. Požvečite nekaj stebelc vsak dan in jih nato izpljunite. Zdravilni mleček bo kmalu uravnal raven holesterola, čistil in krepil kri.

Vas zanima, kako lahko pripravite zdravilni regratov napitek? Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Alenka Tetičkovič: "Ne morem se raztrgati!"
Svet slavnih
Alenka Tetičkovič: "Ne morem se raztrgati!"
naslednji članek
Zvezdnica 50 odtenkov: je to res ona?
Svet slavnih
Zvezdnica 50 odtenkov: je to res ona?