Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Moški s to krvno skupino pogosteje zatajijo v postelji

8. 3. 2017; 04.00
Avtor: D. B.
ženska žalost moški spodnje perilo

foto: Profimedia

Da, tudi krvna skupina vpliva na potenco, če verjamemo znanstvenikom, ki so preučevali moške z različnimi krvnimi skupinami.

Znanstveniki z vseučilišča Ordu v Turčiji imajo slabo novico za moške. Trdijo namreč, da na potenco vpliva krvna skupina. Glede na njihove raziskave, imajo moški s krvnimi skupinami A, B in AB štirikrat več možnosti, da zatajijo v postelji oziroma da v določenem obdobju svojega življenja trpijo zaradi impotence.

Glede na rezultate so moški s krvno skupino 0 pravi srečneži, saj je pri njih najmanjša možnost, da bodo v postelji razočarali. Za primerjavo: med moškimi, ki so jih zajeli v raziskavi, je imelo 42 odstotkov tistih s krvno skupino A težave z erekcijo, medtem ko je bilo takšnik med moškimi s krvno skupino 0 le 16 odstotkov. Znanstveniki še priznavajo, da zaenkrat še ne vedo, na kakšen način krvna skupina vpliva na potenco.

Neka druga raziskava pa je pokazala, da ima približno 40 odstotkov moškim težave z erekcijo. Med njimi jih je 30 odstotkov priznalo, da uživajo zdravila, kot je na primer viagra, a rezultatov ni, piše Daily Mail. 

Kako lahko trebušnjaki škodijo vašemu spolnemu življenju, pa preberite TUKAJ.

prejšnji članek
Zdravilna moč regratovega čaja
Zdravje
Zdravilna moč regratovega čaja
naslednji članek
Severina pri 44 letih kaže takšne noge
Svet slavnih
Severina pri 44 letih kaže takšne noge
#obraziavenija
obraziavenija