Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Mlada mamica: ''Obožujem strije na svojih prsih''

1. 3. 2017; 07.00
Avtor: K.M.
Stephanie Davis and Jeremy McConnell

foto: Profimedia

Mlada mamica Stephanie Davis je spregovorila o izzivih in zmagah preteklega leta.

23-letna Stephanie Davis je zaslovela leta 2010 s sodelovanjem v oddaji, ki je iskala talente. Kasneje je sledila prva igralska pogodba, njena kariera pa se je strmo vzpenjala. Leta 2016 je sodelovala v oddaji Big Brother slavnih in tam osvojila drugo mesto. Nato pa se je pričelo njeno peklensko leto. 

Stephanie se je v omenjeni oddaji namreč zapletla v afero z modelom Jeremyjem McConnellom, s katerim sta imela kar burno in odmevno razmerje. Z njim je pred očmi javnosti prevarala svojega takratnega partnerja in se nato spustila v razmerje s številnimi vzponi in padci. Najhujše obdobje pa se je pričelo, ko se je parček v mesecu marcu 2016 razšel, maja 2016 pa je Davisova razkrila, da je noseča in da je oče seveda Jeremy. Le-ta je ves čas v javnosti odkrito govoril o tem, da njegovo nekdanje dekle laže in da ima sam celo dokaze za to, da ni otrokov oče. Januarja je Stephanie rodila zdravega otroka in v prvi izjavi povedala:''Sama se bom soočala s tem, ampak sem hkrati žalostna, da Cabenu ne bom mogla nuditi družinskega življenja, ki sem ga imela sama. Je 100 odstotno Jaremyjev otrok in test očetovstva bo to dokazal.'' Ravno to pa se je tudi zgodilo. 11. februarja je Jaremy v uradni izjavi potrdil, da je Caben-Albi George Davis resnično njegov sin. Temu razkritju pa je sledilo še eno. Zvezdnika in novopečena starša sta se odločila, da sebi in svoji družini dasta še eno priložnost, saj sta se odločila, da bosta zopet postala par. 

Stephanie in Jeremy v času največje zaljubljenosti. foto: Profimedia

Ne glede na vse pa je Davisova za spletni portal Dailymail izdala, da je za njo težavna nosečnost, v času katere se je v nekatere predele kar močno zredila. Predvsem v prsi in trebuh. To pa se seveda pozna tudi na njenem telesu. ''Preveč pritiska je na ljudi, da se morajo po porodu spraviti nazaj v formo. V telovadnici videvam tudi nosečnice in to vsak dan. Sprejela sem svoje telo. Zdaj ima trebušček, ki ga prej nikoli nisem imela. Obožujem strije na svojih prsih,'' je v izjavi povedala simpatična zvezdnica. Vendar k temu dodala, da se vseeno aktivno ukvarja z vadbo, kar se zagotovo pozna tudi na njenem videzu, saj ima le 6 tednov po porodu že zelo zavidljivo postavo. ''Sina dojim in je na mojih dojkah kar aktiven, vendar pa ponoči ne spi. Ta neprespanost me ubija, ker je nisem navajena, ampak s sinom vseeno uživam,'' je še zaključila rjavolaska. 

Stephanie v času nosečnosti.

Stephanie v času nosečnosti. foto: Profimedia

Stephanie danes, 6 tednov po porodu.

Stephanie danes, 6 tednov po porodu. foto: Profimedia

Po rezultatih testa očetovstva sta sveža starša spet večkrat ujeta skupaj.

Po rezultatih testa očetovstva sta sveža starša spet večkrat ujeta skupaj. foto: Profimedia

prejšnji članek
FOTO: Julia na ulici zasačena čisto brez ličil
Svet slavnih
FOTO: Julia na ulici zasačena čisto brez ličil
naslednji članek
Bila bitko z rakom, danes še vedno trepeta za življenje
Zdravje
Bila bitko z rakom, danes še vedno trepeta za življenje