Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kaj o vas pove oblika vaših ušes?

1. 3. 2017; 01.00
Avtor: K.M.
ušesa (1)

Po mnenju Joeya Yapa, strokovnjaka za branje z obraza, obstaja 50 tipov ušes, ki predstavljajo stopnjo inteligence. foto: Profimedia

Oblika, barva in poraščenost vaših ušes pove veliko o vašem zdravju. Hkrati pa je iz tega moč izvedeti tudi lastnosti vašega karakterja.

Številni strokovnjaki pravijo, da so ušesa posameznika tako edinstvena, da bi lahko osebo na podlagi njih identificirali. Zato ni presenetljivo, da ušesa odražajo tudi zdravje posameznika, hkrati pa tudi razkrivajo njegov značaj in nagnjenost k določenim osebnostnim lastnostim.

Ušesa in zdravje

Srčne in žilne bolezni: Diagonalna guba na ušesni mečici govori o tem, da je oslabljena oskrba srca s krvjo, zaradi zoženih koronarnih arterij. 

Pomanjkanje vitaminov in kalcija: Če imate zelo bleda ušesa, to kaže na to, da vam v telesu primanjkuje kalcija in nekaterih vitaminov.

Rdečkasta ušesa so znak težav z ledvicami.

Močno rdeča ušesa: Če pride do motenj v delovanju možganov, so vaša ušesa temno rdeče barve. To lahko pomeni tudi izgubo spomina, pogoste glavobole ali pa kaže na kakšno drugo bolezen povezano z možgani.

foto: Profimedia

Ušesa in karakter posameznika

Prevladujoči ali odmaknjeni ljudje: Prevladujoči ljudje imajo zelo izrazite ušesne mečice, ki so hkrati zaobljene. Odmaknjeni ljudje pa imajo ušesa, ki delujejo zelo povezana z glavo, na pogled lahko delujejo tudi tako, kot da ji sploh ni.

Zaljubljeni v sebe: Ljudje, ki imajo ovalno oblikovano uho, želijo biti vedno v središču pozornosti in bi naredili vse za dosego tega cilja. Pomembno jim je, da jih drugi odobravajo. So zelo prijateljsko razpoloženi in so zato vedno obdani s prijatelji.

Na njih se lahko zanesete: Če imajo ljudje ušesa, ki spominjajo na kvadratasto obliko, so zelo odgovorni in previdni, zato se lahko na njih vedno zanesete.

Kreativni ljudje: To so ljudje, ki imajo ušesa v obliki diamanta. So zelo narcistični, nagnjeni k nihanju razpoloženja. To kar delajo, je odvisno od trenutka. Lahko rečemo, da so naporni in da ljudje težko razumejo njihovo obnašanje. Obstaja pa veliko možnosti, da postanejo slavni.

Radi poslušajo druge: Ušesa v obliki polmeseca kažejo, da ljudje radi poslušajo, včasih morda celo preveč pozorno. Bodo pa vedno prijazni in bodo vendo radi pomagali drugim.

Ljubeznivi in velikodušni: Če imajo ljudje ušesa v obliki trikotnika, se bojijo samote in so zato vedno obkroženi s prijatelji. So prilagodljivi, prijazni in velikodušni.

Inteligentni in skrbni: Če imate na ušesih madeže, ste verjetno inteligentni in skrbni, predvsem do svojih staršev.

prejšnji članek
FOTO: Catherine noge razgalila v kratki usnjeni obleki
Svet slavnih
FOTO: Catherine noge razgalila v kratki usnjeni obleki
naslednji članek
Na pomoč, luskasta koža na obrazu!
Moda&Lepota
Na pomoč, luskasta koža na obrazu!