favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Odličen napitek, ki stopi najbolj trdovratno odvečno maščobo!

1. 2. 2017; 01.30
Avtor: L. P.
dieta, hujšanje, kilogrami

V boju z odvečnimi kilogrami vam lahko pomagajo naravni napitki. foto: Profimedia

Se tudi vi trudite shujšati, pa vam nikakor ne gre? Z receptom, ki ga najdete v prispevku, bodo odvečni kilogrami zagotovo skopneli!

Čudežnega napitka, ki bi čez noč stopilo odvečne kilograme, žal ni. Če želite shujšati, je recept popolnoma preprost. Na svoj jedilnik morate uvrstiti zdrava živila in se izogibati tistim, ki redijo. Črtajte sladkor, belo moko, odpovejte se ogljikovim hidratom in jih nadomestite z beljakovinami. Obroki naj bodo majhni. Pijte zadosti tekočine, gibajte se vsaj pol ure na dan.

To je preverjeni recept, ki se ga zavedamo vsi. Dodati mu morate še vztrajnost, saj se rezultati ne bodo poznali čez noč. Lahko pa pripomorete, da se pospeši metabolizem, kar pomeni, da se maščobne obloge v telesu veliko hitreje zgorevajo. Kako to storiti?

Z naravnimi pripravki. Eden takšnih je tudi ta, ki je zelo učinkovit.

Vsebuje limono in peteršilj, obe živili sta naravni diuretik, kar pomeni, da odvajata odvečno vodo iz telesa. Poleg tega čistita telo strupenih toksinov, skrbita za dobro delovanje črevesja in uravnavata prebavo. Poleg tega pa vsebujeta tudi veliko vitaminov in mineralov, ki so za naše zdravje nujni.
Za pripravo napitka boste potrebovali eno limono. Olupite jo in narežite na koščke. Dajte jo v palični mešalnik. Dodajte ji še dve vejici svežega peteršilja, ki ste ju sesekljali. Dobro zmešajte.

Nato zmesi dodajte še dva ščepca cimeta in pol mahne žličke ingverja. Spet premešajte. Nato zmesi dodajte še deciliter tople vode, premešajte in popijte zjutraj na tešče.

Napitek si pripravljajte vsak drugi dan in vztrajajte štiri tedne. Nato stopite na tehtnico, navdušeni boste!

prejšnji članek
"Melania Trump je pametnejša, kot si mislimo"
Svet slavnih
"Melania Trump je pametnejša, kot si mislimo"
naslednji članek
Kratek test: Kaj vas čaka na vaši življenjski poti?
Zdravje
Kratek test: Kaj vas čaka na vaši življenjski poti?