Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Oprah: Sprememba, zaradi katere je shujšala za 20 kilogramov

10. 1. 2017; 05.54
Avtor: D. B.
oprah winfrey profimedia

foto: Profimedia

Oprah Winfrey je pred kratkim izgubila 20 kilogramov, in to brez jo-jo učinka.

V zadnjem boju s telesno težo je 62-letna voditeljica izgubila 20 kilogramov, spremenila pa je le eno stvar, ki ji je pomagala do uspeha: ni posvečala pozornosti številkam na tehtnici. 

"Bila sem zadovoljna z 90 kilogrami. Nikoli prej nisem bila tako zadovoljna s svojo telesno težo. Potem sem bila zadovoljna s 85 kilogrami. Če ne bom takoj izgubila še kakšen kilogram, bom še vedno zadovoljna. Nikoli prej se nisem osredotočila na svoje življenje in na sprejemanje sebe takšne, kot sem. Vedno sem se mučila, saj mi je bilo najpomembnejše doseči določeno težo," je spregovorila Oprah za revijo Weight Watchers

Priljubljena televizijska voditeljica je pojasnila, da se je včasih pri dieti osredotočala predvsem na točno določene stvari.

"Hujšala sem, da bi bi mi obleka lepo pristajala ali zaradi nekega dogodka, ki sem se ga nameravala udeležiti, ali da bi bila všeč drugim. A ti razlogi niso bili dovolj, da bi kilograme trajno izgubila, vedno so se vrnili. Tokrat sem spremenila tisto, čemur posvečam največ pozornosti – zdaj mi je pomembno, da sem čim bolj zdrava, fizično, čustveno in duševno. In tokrat sem lažje shujšala, saj sem imela jasen cilj," je še dodala priljubljena voditeljica. 

prejšnji članek
Znate pravilno uporabljati šampon?
Moda&Lepota
Znate pravilno uporabljati šampon?
naslednji članek
Razkrile so, zakaj ljubijo starejše moške
Zdravje
Razkrile so, zakaj ljubijo starejše moške