zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ustvarjene za neuspeh v ljubezni

4. 8. 2016; 09.30
Avtor: A.P.
dating-991024_1280
Nekatere ženske preprosto nimajo sreče v ljubezni.

Preprosto ne morejo najti partnerja in ne vedo, v čem je problem.

Vedno na drugem mestu. Ženska, ki se vedno trudi, da bi ugodila vsem, bo vedno na drugem mestu. Moški nimajo radi takih žensk, saj imajo občutek, da v takem razmerju ne bo izzivov. Ženska, ki ugodi vsaki želji svojega moškega misli da dela dobro stvar, v resnici pa ji polzi iz rok.

Iskanje sorodne duše. Ženska, ki idealizira ljubezen in pričakuje, da bo vse kot v filmu, bo velikokrat razočarana. Vsako napako partnerja bo pretvorila v velik problem, zaradi katerega ne bosta mogla biti skupaj in bo raje poiskala nekoga drugega.

Kraljica drame. Ženske, ki iz muhe naredijo slona, niso nikoli privlačne moškim, še posebno ne tistim, ki si želijo normalne in stabilne zveze. Take ženske so pogosto ljubosumne, dramatiziranje pa je način, da pritegnejo pozornost.

Druga mama. Pravijo, da vsak moški v ženski išče svojo mamo, kar je v nekem segmentu lahko resnično. Gotovo pa je, da si moški ne želijo biti v razmerju z osebo, s katero imajo občutek, da še vedno živijo z mamo. Konstantno pregovarjanje in obravnavanje moškega, kot da vam je sin, vas naredi nezaželene za kakršnokoli razmerje.

prejšnji članek
Ups! Čevlji Adriane Lima z vrtoglavo peto
Moda&Lepota
Ups! Čevlji Adriane Lima z vrtoglavo peto
naslednji članek
Ne izgubljajte časa – osem znakov, da nista za skupaj
Zdravje
Ne izgubljajte časa – osem znakov, da nista za skupaj