nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Obraz – najboljši diagnostični aparat

24. 6. 2016; 07.30
Avtor: Alenka Birk
uvodna

foto: Promocijsko gradivo

Obraz pokaže realno stanje telesa in duha, zato najprej narišite nasmeh nanj, nato pa sledite starodavni japonski modrosti masaže obraza in leta se bodo začela brisati sama od sebe.

KAJ NAM SPOROČA OBRAZ?


Obraz je najboljši diagnostični aparat in kazalec stanja v telesu. Vsa čustva kot tudi bolezni se izpišejo najprej na obrazu. Vsak posameznik se ob različnih trenutkih v ogledalu zazna drugače. To je zato, ker se v nas ves čas nekaj dogaja, in to je odsev notranjosti, ki se pokaže na zunaj. Tudi gubamo se različno, prav tako je od našega počutja odvisno, kako in kje se rišejo gubice. Močneje izražena guba med obrvmi kaže na jezo in frustracije. Nasolabialne gube (gube, ki potekajo od roba nosnic do zunanjih kotičkov ustnic) so linije obupa. Drobne gubice okoli zunanjih kotičkov očesa proti sencem, ki jim tudi rečemo račje tačke, pa simbolizirajo partnerski odnos.


OBRAZNA REFLEKSOLOGIJA
Refleksologija je veda, stara nekaj tisoč let, ki izhaja iz kitajske medicine in se izvaja tudi na obrazu. Strokovnjak lahko s pritiskom na določene dele, na katerih zazna neravnovesje, vpliva na pripadajoče organe. Sodobno obrazno refleksologijo je razvila Danka Lone Sorensen. Posebna masaža obraza stimulira 21 akupunkturnih točk in tkivu pomaga, da se obnavlja. Tako učvrsti obrazne mišice, zmanjša gube in koži povrne svežino.

prejšnji članek
Danica Lovenjak v kopalkah pokazala razkošne obline!
Svet slavnih
Danica Lovenjak v kopalkah pokazala razkošne obline!
naslednji članek
Jabolčni kis: preprosta metoda hujšanja
Zdravje
Jabolčni kis: preprosta metoda hujšanja