Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Voditeljica Pop TV pred veliko spremembo!

27. 8. 2015; 07.51
Avtor: M.V.
Ota Roš Širca

foto: Mediaspeed

S Pop TV prihaja vesela novica, njihova voditeljica Ota Širca Roš bo februarja prihodnje leto postala mama. To bo prvi otrok zanjo in za njenega moža Boruta Širco.

Novice o naraščaju sta se Ota Širca Roš in Borut Širca razveselila tri leta po poroki. Simpatični voditeljici se trebušček že kar pozna, veselo ga je razkazovala tudi na morju.

foto: Mediaspeed

Spola otroka še ne vesta, za to jima je tudi vseeno, pa vendar … »Res se že veseliva začetka februarja, da spoznava to malo 'brcalo', ki tako veselo poplesava v meni, da nam zaradi intenzivne koreografije še vedno ni uspelo identificirati spola. Sva pa preveč 'firbčne sorte', da bi se, kar se spola tiče, pustila presenetiti,« je svojemu novinarskemu kolegu zaupala Ota.

Ota in Borut bosta starša postala februarja prihodnje leto, spola dojenčka pa še ne vesta.

Dobro se počuti

Voditeljica Pop Ina se med nosečnostjo sicer dobro počuti in se je na srečo izognila nosečniškim slabostim, ki pestijo mnoge ženske. »Ko stopim na tehtnico, si mislim, da kdaj bi pa lahko vsaj malo ostala brez apetita ... kakšno uro, dve … kar lepo vzhajam ... Razen zares nizkega pritiska v prvih treh mesecih, ko bi lahko samo spala, pa izostrenega vonja (ja, tudi to je lahko težava) nimam težav, v nasprotju z možem Borutom. Vsaj na začetku je nosečnost slabo vplivala nanj – prepričan je bil namreč, da sem neizmerno sitna. Seveda ostro zanikam,«  je v smehu priznala Ota.

prejšnji članek
Ljerka Bizilj povedala resnico o Miši Molk!
Zanimivosti
Ljerka Bizilj povedala resnico o Miši Molk!
naslednji članek
Kate pustila moža in sama uživala na jahti?!
Zanimivosti
Kate pustila moža in sama uživala na jahti?!
Preberite tudi