Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Letos je v modi je takole sfrizirana nožnica!

31. 7. 2015; 09.30
Avtor: T.P.
kopalke, ženska v kopalkah, morje

foto: Profimedia

Nekatere ženske se niti v sanjah ne ukvarjajo s tem, druge pa ves čas sledijo novim trendom in redno urejajo svoje intimno področje v skladu z njimi. In kakšne spodnje pričeske so v modi to poletje?

Še vedno imate čas, da se v skladu z modnimi smernicami letošnjega poletja poigrate z oblikovanjem mednožne pričeske, ki bo všeč tako vam kot vašemu partnerju.

Ženska splovila so še vedno tabu tema ... foto: Profimedia

1. Francoski videz
Letos je znova v modi ena najstarejših intimnih frizur, ki zapoveduje tanko linijo po sredini sramne kosti. Intimna pričeska v slogu francoskega videza je ženskam že od nekdaj zelo pri srcu, zato ne bo nič čudnega, če si jo boste omislili tudi vi. Hit letošnje sezone je linija, široka približno pol centimetra, dlačice pa morajo biti pristrižene čisto na kratko, da jih ni mogoče zaznati skozi vaše priljubljene kopalke.

foto: Profimedia

2. Naravni videz

Poletje 2015 končno vrača v modo tudi naravno intimno pričesko, ki bo všeč ljubiteljicam dlačic v slogu osemdesetih. 

Letošnje intimne pričeske dopuščajo kar nekaj dlačic.

To pomeni, da vam ni treba pobriti nožnice, vendar pa morate dlačice skrbno oblikovati in jih prilagoditi spodnjemu delu bikinija. Izmerite širino hlačk ter označite področje. Nato odstranite dlačice samo z vidnih delov, preostale dlake pa pustite, vendar jih obvezno skrajšajte.

Ženske se počutijo bolj seksi, če nimajo dlak. foto: Profimedia

3. Goli videz
Gre za intimno ureditev, ki ne dovoli dlačic. Ta trend je vedno primeren za poletje in se fantastično ujema z vašimi kopalkami. A nikar ne odstranite prav vseh dlačic z intimnega področja, temveč se poigrajte s tistimi na najnižjem delu sramne kosti, natančneje pri klitorisu. Na tem delu jih torej pustite, vendar jih skrajšajte ter jih oblikujte, kot vam najbolj odgovarja. Preostanek pa seveda odstranite.

prejšnji članek
Danes vas usodno lahko pretrese!
Svet
Danes vas usodno lahko pretrese!
naslednji članek
Mrtev vstal iz groba in presunil na ...
Svet
Mrtev vstal iz groba in presunil na ...
Preberite tudi