Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Ženske med seksom otrpnejo, če se to zgodi!

4. 5. 2015; 01.56
Avtor: T.P.
Seks par

Pari z urejenim spolnim življenjem si želijo več in več orgazmov.

Čeprav v spolnih odnosih prevzamejo vajeti goreče strasti, ne moremo vedno izklopiti možganov ter uživati v trenutku. Obstajajo namreč malenkosti, zaradi katerih včasih zardimo, a o njih ne govorimo.

foto: Profimedia

Objavljamo 5 največjih neprijetnosti v seksu, ki se dogajajo vsem.

1. Ups! Kakšen zvok je to?
Vaginalni vetrovi niso nikakršna novost oziroma posebnost, toda ko jih zaslišite med seksom ali po njem, vas vedno znova oblije sram, ali pa se celo začnete opravičevati. No. Vedite, da je to povsem naraven pojav, ki se dogaja vsem.

foto: Profimedia

2. Mokri madeži?! Niso moji!


Madeže na rjuhah postelje, kjer imate spolne odnose, po navadi povzroči ejakulacija. Lahko je njegova, najpogosteje pa gre za žensko ejakulacijo oziroma vaginalno sluz, ki je v času ovulacije (10. do 15. dan od prvega dne menstruacije) zelo gosta in lepljiva, pa zato težko pride na plan. Po ovulaciji vaginalna sluz postane bolj redka in med spolnimi odnosi pogosto konča na rjuhi.

Naj naravni pojavi, ki spremljajo seks, ne uničijo strastnega vzdušja. foto: Profimedia

3. Zakaj me boli glava?
Na tem mestu pravzaprav ne govorimo o glavobolu, temveč o strastnih udarcih v glavo med seksom. V žaru strasti je udarjanje z glavo ob zid ali posteljne stranice pogost pojav, ki pa lahko v trenutku 'ohladi' situacijo.

Med seksom se dogaja marsikaj, kar nas spravlja v neprijeten položaj.

4. Kako že gre ta položaj? Aha … a ne tako?
Povsem sveža zveza prinaša poleg strasti s sabo tudi malce negotovosti, saj se partnerja še ne poznata dobro. To se pokaže zlasti pri zamenjavi seksualnega položaja, ko sta lahko oba rahlo nerodna. Kaj točno moram narediti? Kaj zdaj on eksperimentira? Kako je že rekel, da gre ta položaj? Neusklajenost in slabo poznavanje partnerja včasih lahko povzročita nelagodje, kar pa ne bi smelo pokvariti vzdušja med ljubljenjem.

Ničesar se vam ni treba sramovati. foto: Profimedia

5. Ojoj, je mogoče, da me ravno sedaj tišči lulat?


Med seksom se zelo pogosto dogaja, da vas prime na stranišče, še bolj neprijetno pa je, če vam v žaru čustev in strasti malce uide. Vedite, da gre za povsem normalen pojav, saj lahko pritisk na mehur izzove nenadzorovano uriniranje in močno potrebo po lulanju. Najhujšo verzija tako imenovanega 'uhajanja' pa lahko povzroči pritisk na črevesje, zato se je zlasti za analni seks treba klistirati in uporabiti kondom.

prejšnji članek
To je nega, ki jo v resnici potrebujete!
Lepota
To je nega, ki jo v resnici potrebujete!
naslednji članek
V resnici je slavna igralka videti takole!
Zanimivosti
V resnici je slavna igralka videti takole!
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija