900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Poslovila se je Bundchen Gisele!

16. 4. 2015; 10.46
Avtor: K.A.
Gisele Bundchen

foto: arhiv

Slavna manekenka je naredila še zadnji sprehod po modnih brveh.

Prelestna brazilska manekenka Gisele Bundchen (34) je v svet mode zakorakala, ko je imela komaj 14 let. Po 20-ih letih, ki jih je preživela na modnih pistah, se je odločila, da je sedaj pravi čas za veličastno slovo in za nove izzive v njenem življenju.

Lepotica je že pred časom obelodanila svojo odločitev, na tednu mode v domačem Sao Paolu pa se je pred številno publiko za vedno posovila od modnih brvi. Ta izjemno čustven trenutek za lepo manekenko, je iz prve vrste spremljal njen ponosni mož, Tom Brady, ki jo je vseskozi podpiral na njeni poti, kakor je tudi ona njena pri karieri profesionalnega igralca ameriškega nogometa.

Tom Brady v družbi manekenkinih staršev.

Že dan pred velikim dogodkom ji je Tom na Facebooku posvetil ganljivo besedilo, ob katerem so le redki ostali ravnodušni. "Čestitam ti ljubezen mojega življenja. Vsak dan me navdihuješ, da sem še boljša oseba. Ponosen sem na tebe in na vse kar si dosegla v modnem svetu. Nikoli nisem spoznal nikogar, ki bi bil bolj željan uspeha in imel večjo odločnost, da mu bo uspelo preskočiti vse prepreke na poti. Vedno znova me uspeš osupniti. Nihče ne ljubi življenja bolj kot ti in tvoja lepota je mnogo večja od tiste, ki jo lahko vidimo z očmi. Ljubim te," je čustveno zapisal njen mož, s katerim ima manekenka dva otroka.

Čustvena Gisele ob koncu svoje zadnje revije.

Slavna manekenka je na koncu revije le s težavo zadrževala solze, okoli nje pa so stale njene stanovske kolegice, ki so njej v čast nosile majice na katerih je bila natisnjena njena fotografija.
Gisele je v 20 letih kariere krasila vse najpomembnejše modne naslovnice na svetu, nosila modne revije najprestižnejših oblikovalcev in vedno pazila, da je njeno ime ostalo nepopisano s škandali in nepotrebnimi trači. Sedaj se bo še bolj posvetila vlogi mamice in morda začela s povsem svojo modno linijo. Kakorkoli že, verjamemo, da bo Gisele ne glede na svojo odločitev uspešna, saj ji vztrajnosti in discipline nikoli ni primanjkovalo.

foto: dk

Njeno telo je še vedno do potankosti izklesano.

Sedaj jo čakajo novi izzivi.

prejšnji članek
Z Dr. Hauschko sveži v vsaki situaciji
Lepota
Z Dr. Hauschko sveži v vsaki situaciji
naslednji članek
Slavna igralka obupana in dotolčena!
Zanimivosti
Slavna igralka obupana in dotolčena!
Preberite tudi