kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Katere komplimente ne maramo slišati ženske od moških?

15. 2. 2015; 06.00
Avtor: A.K.
srečen par
Pomemben je način, s katerim izrazimo kompliment. Lahko se zdi, da moški podeli ženski kompliment čisto v dobri veri, vendar lahko z načinom to lepo gesto pokvari. Zato, pazite tudi na način in izbiro besed, saj vas to lahko stane hudega prepira!

Izgledaš mlada. Ko smo ženske še najstnice, porabimo ves denar za ličila in obleke, v katerih bi izgledale starejše. Ko pa presežemo 20 let, se cela zadeva spremeni. Ne želimo več izgledati starejše, ampak delamo vse, da bi bile videti kako leto mlajše. Če ženski po 20. letu rečete, da izgleda mlado, tega ne bo vzela kot kompliment, ampak bo pomislila, da ni dobro razvita, ima premajhne prsi… Tega nobena ženska ne želi slišati.

Čudovita si, ko se smeješ. To je prav zares lep kompliment, ki lahko ženski stopi srce. Lahko pa si ga razlaga drugače, na primer: »Lepa si, kadar se smejiš, drugače pa nisi lepa.« No, to pa ne zveni več tako, da bi lahko ženski pihali na dušo, kajne?

Ljubim tvoj značaj. Tudi to je slišati kot lep kompliment. Vendar strokovnjaki za zveze trdijo, da čeprav je lep kompliment za ženske, da imajo lep karakter, si v resnici želijo slišati kakšen kompliment na račun svoje zunanjosti. Želimo si slišati, da imamo lepe lase, lep nasmeh, oči, v katerih se izgubite…

Drugačna si od drugih. Čeprav ji želite le povedati, da je drugačna od vseh bivših punc, da je boljša in vse te pozitivne lastnosti, si ženska to tolmači po svoje. Tudi ta kompliment ni najbolj primeren za ženske.

Ti si preveč pametna za žensko. To pa je gotovo daleč od lepega komplimenta. Tega nikakor ne recite svojemu dekletu!

prejšnji članek
Preprosto mladostna in sijoča
Lepota
Preprosto mladostna in sijoča
naslednji članek
Znana voditeljica kazala mednožje!
Zanimivosti
Znana voditeljica kazala mednožje!
Preberite tudi