mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

Kaj nas pritegne na moških?

6. 2. 2015; 12.00
Avtor: A.K.
moški
Niso le moški tisti, ki si na podlagi vizualnega izgleda ustvarijo mnenje o ženski. Ženske so tiste, ki opazijo naslednje stvari že na prvem zmenku in na podlagi tega se odločijo, ali jim bodo odprle vrata v svoje življenje ali ne. Razkrivamo vam naslednjih 5 stvari, ki bodo odločilne za obstoj drugega zmenka.

Fizični izgled. Morda je malce grobo postavljati fizični izgled na prvo mesto, vendar, pomislite, glede na to, da prvič, ko se srečamo se prvič vidimo, to sploh ni tako čudno niti nerazumljivo. Tako moški kot ženske premerijo osebo na drugi strani od glave do pet, preden drugi sploh dobi priložnost spregovoriti in narediti prvi vtis. V samo nekaj sekundah ženska opazi izgled moškega in njegovo postavo. »Izmeri« višino in težo, poškili k lasem, očem, ustnicam, rokam in nohtom.

Stil. Prav tako le v nekaj sekundah ženska s svojim radarjem »skenira« obleke, ki jih nosi moški in si ustvari vtis o njegovem stilu oblačenja. Odgovor na vprašanje, zakaj to ženske delajo, leži v dejstvu, da oblačila resnično veliko povedo o človekovi osebnosti.

Samozavest. Ženske ljubijo drzne, samozavestne moške, ki imajo svoj prav in svoje mnenje. Tekom pogovora bo ženska zagotovo ugotovila, kako ste sigurni sami vase, na kakšen način razmišljate, tako pozitivno kot negativno.

Komunikacija. Vsem je znano, da so ženske komunikativnejše kot moški. Vendar pa veliko moških osvoji žensko samo s svojimi komunikacijskimi sposobnostmi. Ne bodite glavni v pogovoru, ne imejte zadnje besede in ne bodite nepotrpežljivi. Med pogovorom jo glejte v oči.

Smisel za humor. Moški z dobrim smislom za humor je pravi ulov. Taki moški so zelo priljubljeni med ženskami, če pripadate tej skupini, ste srečneži. Vendar pazite, da ne boste pretiravali. Morate se znati pogovarjati tudi o resnih stvareh.

prejšnji članek
S tem do popolnih prsi!
Lepota
S tem do popolnih prsi!
naslednji članek
Centimetri so tisti, ki najbolj mučijo …
Zanimivosti
Centimetri so tisti, ki najbolj mučijo …
Preberite tudi